Kulinarisk Akademi

Kulinarisk Akademi er et kompetansesenter for mat og drikke. Vi er en gjeng kokker og vinkelnere, alle med et lidenskapelig forhold til smak og ekte håndverk. Matentusiater som vi er, ønsker vi å inspirere og videreføre kunnskapen vi har til både bedrifter, bransje og til privatpersoner. Vi har eksistert siden 2008, og vi vil fortsette å utvikle oss i årene fremover.


Chardonnay og skalldyr

Velkommen til en smakfull reise der Chardonnay møter sesongens beste skalldyr.Velkommen til vårt nye mat- og vinkurs, Chardonnay og skalldyr! På dette kurset lærer du hvordan Chardonnay i ulike stiler kan fremheve de beste smakene i norske skalldyr.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 20.09.2025 (+2) 4 timer20.09.2025 (+2) 1.950 kr  

Fiskekurs

Lær å tilberede fisk sammen med våre kokker. Vi tar for oss steking, baking og posjering samt ulike speketeknikker. Vi går gjennom rund og flat fisk, hva vi kan gjøre med de forskjellige stykningsdelene og hvilken kjernetemperaturer som gjelder for de ulike fiskeartene.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sagene Oslo, Sagene 18.06.2025 (+5) 4 timer18.06.2025 (+5) 2100 kr