Foreldrekompetanse

Foreldrekompetanse er et kurs og kompetansetilbud tilbud til foreldre, og andre som er interessert i temaer relatert til barns utvikling og foreldre-barn kommunikasjon. Virksomheten drives av Hans Holter Solhjell.

Hans faglige bakgrunn er pedagogikk med hovedfag fra Universitetet i Oslo. I tillegg er han utdannet feldenkraispedagog, kommunikolog, og holder på med en instruktørutdannelse i sounder sleep. Hans har undervist i psykologi ved politihøyskolen i Oslo og i studieteknikk, utviklingspsykologi, oppdragelse og undervisning ved Universitetet i Oslo. Han holder i dag kurs for foreldre relatert til barns utvikling, foreldre-barn kommunikasjon, kolikk og søvn.


<< Forrige side  |  1 2   | 

TRE instruktørutdannelse - modul 1, Oslo/online

Vi tilbyr TRE instruktørutdannelse - modul 1. Utdannelsen gir deg mulighet til mye egenarbeid, og personlig fordypning i å arbeide med kroppen i forhold til traumer, dyptliggende stress, kroppslige og emosjonelle spenninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 dager 6200 kr  

TRE instruktørutdannelse - modul 2

Vi tilbyr TRE instruktørutdannelse - modul 2. Utdannelsen gir deg mulighet til mye egenarbeide, og personlig fordypning av å arbeide med kroppen i forhold til traumer, dyptliggende stress, kroppslige og emosjonelle spenninger.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 6.600 kr  

TRE introduksjonskurs - Trauma Release Exercises - Oslo/online

Vi tilbyr introduksjonskurs i TRE - Trauma Release Exercises i Oslo og som nettkurs. For å kunne gjennomføre kurset online på en trygg og sikker måte for alle deltagere så er det viktig at du som deltager har noen forkunnskaper og erfaring med din egen prosess.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo Oslo 3 timer 950 kr  

Veilederutdanning i relasjoner med barn - konfliktløsning

Veilederutdannelse relasjoner med barn. Med fokus på kommunikasjon, konfliktløsning, relasjoner, utviklingsstøtte, medvirkning og læring. For deg som vil bli ekstra god på relasjoner med barn, i familie, barnehage, skole mm., og som ønsker å veilede andre, foreldre og ansatte.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.08.2024 26.08.2024 34.000 kr  
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 12 dager fordelt på 6 samlinger 32.000 kr  
<< Forrige side  |  1 2   |