Barratt Due musikkinstitutt

Barratt Due musikkinstitutt ble grunnlagt i 1927 av pianistinnen Mary Barratt Due og fiolinisten Henrik Due, og har i 80 år vært med på å prege norsk musikkutdanning. Innenfor en mer kontinental struktur enn det man ellers finner i Norge, undervises barn, unge og voksne studenter under samme tak, i samsvar med grunnleggernes motto "Fra musikkbarnehage til konsertpodiet".


4-årig bachelorprogram i utøvende musikk - 240 studiepoeng

Vi tilbyr 4-årig bachelorprogram i utøvende musikk - 240 studiepoeng I løpet av fire år med bachelorstudier legger du grunnlaget for en karriere som profesjonell musiker.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg 4 år  

Instrumental- og vokallærerutdanningen 60 studiepoeng

Å tilrettelegge undervisningsopplegg på alle nivåer for barn og unge med utgangspunkt i et basisrepertoar for ditt instrument. Hvordan du arbeider med alle sider ved instrumentalteknisk utvikling

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg 2 år  

Masterprogram i utøvende musikk - 120 studiepoeng

Barratt Due tilbyr - i samarbeid med Norges musikkhøgskole - mastergradsstudium i utøving (soloinstrument) .Dette er et 2-årig masterutdanning i utøvende musikk. Heltidsstudium over to år som tilsammen gir 120 studiepoeng.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg 2 år  

Musikkbarnehage

Barratt Due musikkinstitutt er en pioner på musikk-undervisning av de aller minste. Musikkbarnehagen startet opp i 1932, og har siden vært betraktet som en viktig del av Barratt Dues musikktilbud.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen  

Musikkskolen

Instituttet tilbyr individuell undervisning på sang, klaver og fiolin. Spille-/sangundervisning gis som to ulike tilbud: Musikkskoleavdelingen (utleiebasert) og Øvingsskolen (undervisning av instituttets elever under veiledning og oppsyn).

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg  

Unge Talenter - Et veksthus for morgendagens musikere

Unge Talenter Barratt Due er et spisset tilbud for unge utøvere som ønsker høyere studier innen klassisk musikk. Programmet retter seg mot norske og utenlandske elever både i ungdomsskole og videregående skoles alder.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg  

Videreutdanning musikkpedagog 30 studiepoeng

Videreutdanningsstudiet har fokus på hvordan lede musikkundervisning for barn i alderen 0 til 6 år og på grunnskolens 1. og 2. årstrinn. 1-årig deltidsstudium som gir 30 studiepoeng.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg 1 år