4-årig bachelorprogram i utøvende musikk - 240 studiepoeng



Sted: Barrat Due
          Oslo, Fagerborg
Kursadresse: Lyder Sagens gt 2, 0358 Oslo (kart)
Type:Studie / yrkesutdanning (240 studiepoeng)
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 år

Vi tilbyr 4-årig bachelorprogram i utøvende musikk - 240 studiepoeng I løpet av fire år med bachelorstudier legger du grunnlaget for en karriere som profesjonell musiker.

Som bachelorstudent får du individuell undervisning på hovedinstrument og anledning til å delta i ulike kammermusikkgrupper og ensembler. Som bachelorstudent får du individuell undervisning på hovedinstrument og anledning til å delta i ulike kammermusikkgrupper og ensembler. Du gjennomgår også en solid musikkteoretisk skolering, innføring i grunnleggende direksjon og repertoarkunnskap.

Gjennom emnene i Entreprenørskap får du undervisning i og erfaring med å utvikle dine egne kunstneriske prosjekter.

Konserter er sentrale i studiet ved instituttet. I tillegg til å produsere egne konserter samarbeider vi med mange andre profesjonelle aktører i kulturlivet, som festivaler og symfoniorkestre, både i Norge og utenlands.

Det tredje og fjerde året kan du velge emner du er spesielt interessert i ved siden av undervisningen i hovedinstrument og entreprenørskap.

Det tas forbehold om tilstrekkelig antall påmeldte studenter for at det enkelte valgemnet skal igangsettes. Oversikt over valgemner som tilbys vil bli kunngjort ved semesterstart.

Vis flere tilsvarende kurs: