Musikkpedagogisk videreutdanning - Praktisk pedagogisk utdanning



Sted: Barrat Due - Lyder Sagens gt 2
          Oslo
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon om søknadsfrist

Utdanningen er organisert som et 2-årig deltidsstudium (50%), og består av musikkpedagogisk teori (30 poeng) og instrumentaldidaktikk (30 poeng), samt undervisningspraksis integrert i studiet.

Opptak forutsetter bachelorgrad i utøvende musikk eller tilsvarende utdanning. Utdanningen er rettet mot søkere med sang, symfonisk blås, klaver eller stryk som hovedinstrument.

Praksis er en sentral del av studiet. Instituttets mange avdelinger gir enestående muligheter til kvalitetsutvikling med langsiktige progresjonsplaner for elever på alle nivåer – også på øverste nivå nasjonalt og internasjonalt.


Du lærer blant annet:
• Å tilrettelegge undervisningen for barn og ungdom på alle nivåer med utgangspunkt i et basisrepertoar for ditt instrument
• Hvordan du arbeider med alle sider ved instrumentalteknisk og kreativ utvikling
• Hva som gjør deg til en god leder i kunnskapsprosesser og hvordan du inspirerer ved hjelp av kommunikasjon
• Hvordan du arbeider med prestasjonsforberedelser og hjelper elevene med å prestere så godt som mulig
• Hva som påvirker elevers motivasjon og hvordan de lærer best

Sammen om de gode prestasjonene:
• Barratt Due musikkinstitutt er kjent for sitt tverrfaglige miljø, for sin kompetanseutvikling og kulturbygging, og er med musikere i toppsjiktet blant lærerne og andre spesialiserte fagressurser et lærested med unike pedagogiske videreutdanninger.
• Når du tar en av Barratt Dues pedagogiske videreutdanninger, vil du få erfaring fra alle våre avdelinger og selv oppleve hvor Barratt Due musikkinstitutt har valgt mottoet «fra musikkbarnehage til konsertpodium».

Målgruppe for kurset:
Utdanningen retter seg spesielt mot musikere som ønsker spesialistkompetanse i instrumental- og vokalundervisning.