Barratt Due musikkinstitutt

Barratt Due musikkinstitutt ble grunnlagt i 1927 av pianistinnen Mary Barratt Due og fiolinisten Henrik Due, og har i 80 år vært med på å prege norsk musikkutdanning. Innenfor en mer kontinental struktur enn det man ellers finner i Norge, undervises barn, unge og voksne studenter under samme tak, i samsvar med grunnleggernes motto "Fra musikkbarnehage til konsertpodiet".


Musikkbarnehage

Barratt Due musikkinstitutt er en pioner på musikk-undervisning av de aller minste. Musikkbarnehagen startet opp i 1932, og har siden vært betraktet som en viktig del av Barratt Dues musikktilbud.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen  

Musikkskolen

Musikkskolen Barratt Due har individuell undervisning for nybegynnere mellom 6 og 9 år på fiolin, bratsj, cello, kontrabass, piano (klaver), obo og fagott. Musikkskolen gir nybegynnerundervisning og samspill til og med 4. klassetrinn.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg  

Unge Talenter - Et veksthus for morgendagens musikere

Vi tilbyr undervisning for unge talenter - Et veksthus for morgendagens musikere. Unge Talenter Barratt Due er et spisset tilbud for unge utøvere som ønsker høyere studier innen klassisk musikk. Programmet retter seg mot norske og utenlandske elever både i ungdomsskole og videregående skoles alder.

Sted Dato Varighet Pris
Oslo, Fagerborg Oslo, Fagerborg