Enver Gashi er mannen bak malerier, fresker og ikoner med scener fra forskjellige steder og historier. Født og oppvokst i Kosovo.. Han kommer fra en tradisjonsrik kunstnerfamilie og er arvelig belastet med interesse for kunst. Gashi arbeider med malerier på lerret, og bruker både akryl og olje. Formatene er fra de ganske små: ca. 15 x 17 cm, og opp til de største på 150 x 200 cm. Gleden ved å utforske og oppleve fargenes muligheter gir skaperglede. Begeistringen ved å ta i bruk pensler og farger setter oss i bevegelse, ulike følelser, tilstander og sinnsstemninger kommer til utrykk.


Akrylmaling med landskap som motiver - nettkurs

Vi tilbyr kurs i akrylmaling med landskap som motiver som nettkurs. Dette er et kurs i akrylmaling og vi bruker landskap som motiver. Kurset er lagt opp slik at du gradvis lærer deg å male fra bunnen av. Kurset består av 15 videoleksjoner.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Tilgang i 1 år 4.900 kr  

Maling av sjømotiv - online

Dette er et kurs i akrylmaling og vi bruker landskap som motiver. Dette kurset er for deg som er nybegynner og som har lyst til å lære fra bunnen og for deg som har malt en del fra før, men som kan tenke deg å lære forenkling.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.900 kr  

Portrett og akt - online

Malekurset gir deg en innføring i maleteknikker og metoder, samt fargenes innvirkning. Du velger selv om du vil bruke akrylmaling ,oljemaling eller begge deler. Vi legger vekt på billedkomposisjon, form og farger.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 uker 4.900 kr