Kurs i XML-programmering

XML grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i XML. Målsettingen er at deltakerne etter kurset skal ha en grunnleggende forståelse av og kjennskap til hvorfor og hvordan XML kan anvendes for å oppnå en bedre utveksling og deling av strukturert og ustrukturert informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 2 dager 12.700 kr

XSLT grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i XSLT. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakerne blant annet vite hvordan man filtrerer, sorterer og transformerer XML-data, samt hvilke muligheter man har for å trekke inn annet innhold / data for presentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Majorstuen Oslo, Majorstuen 3 dager 16.700 kr

XML: eXtensible Markup Language - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i XML: eXtensible Markup Language. Kurset skal gi deltakerne en praktisk og teoretisk introduksjon til XML terminologi, teknikker og anvendelsesområder. Kurset skal gi fortrolighet med betydningen av XML i moderne dataprogrammer og applikasjoner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 dag 2.000 kr

XML grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i XML. Målsettingen er at deltakerne etter endt kurs skal ha en grunnleggende forståelse av og kjennskap til om hvorfor og hvordan XML kan anvendes for å oppnå en bedre utveksling og deling av strukturert og ustrukturert informasjon og data.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 2 dager 8.600 kr

XSL(T) grunnleggende

Vi tilbyr grunnleggende kurs i XSL(T). Målsettingen er at etter endt kurs skal deltakerne blant annet vite hvordan man forandrer, filtrerer og sorterer data, samt hvilke muligheter man har for å trekke inn annet innhold/data for presentasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 3 dager 12.600 kr