Sikkerhetskurs for næringslivet i Ullevål Hageby

Her finner du sikkerhetskurs av alle slag spesielt rettet mot næringslivet. For eksempel egne kurs for sikkerhetsansvarlige eller mer generelle kurs for vektere og dørvakter. Mange ransutsatte bedrifter holder i tillegg egne kurs for de ansatte om hvordan man skal opptre og jobbe forebyggende i forhold til ran, svinn og tyveri. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner noe som passer for deg.

Er du og dine ansatte trygge på IK-matsystemet? - Bedriftsinternt

Er du og dine ansatte trygge på IK-Mat-systemet? - MatPuls tilbyr opplæring og oppfrisking av kunnskap om matsikkerhet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 2 timer

Nasjonal grunnutdanning for vektere samlinger + teams

Vi tilbyr lovpålagt nasjonal grunnutdanning for vektere. Din vekter karriere starter med nasjonal grunnutdanning for vektere. Målsettingen er å ivareta rettsikkerheten for dem som kommer i kontakt med vektere og sikre god kvalitet på vakttjenestene

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 5 uker 16999 kr

Kurs i ISO 22000 / FSSC 22000 v.5

Vi tilbyr kurs i ISO 22000 / FSSC 22000. Hvordan bruke styringssystem for å imøtekomme krav til trygge næringsmidler? Dette kurset gir en praktisk tilnærming av ISO 22000 og FSSC 22000.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 dag 5.500 kr

Weekendkurs om arrangementsikkerhet

Vi tilbyr weekendkurs for konserter og festivaler sammen med Professor Chris Kemp fra Mind Over Matter Consultancy Ltd. Chris Kemp er en ekspert innen arrangementssikkerhet, og var sterkt involvert i gjennomføringen av sikkerhetsopplegget under OL i London.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 1 weekend 2.900 kr

Aqua Inspektør - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - bedriftsinternt

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett - nettkurs

Vi tilbyr kurs i ASC-standarden for ansvarlig lakseoppdrett. Vårt kurs i ASCs standard for ansvarlig lakseoppdrett tar utgangspunkt i standardens fokus på produksjon og direkte innsatsfaktorer til produksjonen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 25.08.2026 2 dager25.08.2026 fra 11.000 kr

GlobalG.A.P CoC og ASC CoC - nettkurs

Vi tilbyr kurs i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC som nettkurs. Formålet med kurset er å gi en helhetlig innføring i kravene i GlobalG.A.P CoC og ASC CoC standardene i henhold til den til enhver tid gjeldende versjon av standarden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 5.500 kr

GLOBALG.A.P IFA Aquaculture - nettkurs

Vi tilbyr kurs om GLOBALG.A.P IFA Aquaculture. Formålet med kurset er å gi en helhetlig forståelse av GLOBALG.A.P IFA Aquaculture standarden og oppdatering kontinuerlig i henhold til revisjoner i standarden. Kurset gjennomføres som forelesning med bruk av eksempler og oppgaver.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager fra 10.200 kr

Internkontroll – Akvakultur - nettkurs

Hvordan sikre forsvarlig drift og systematisk forbedring – i tråd med regelverkskrav? Akvakulturnæringen ønsker god fiskehelse- og velferd, i tillegg til bærekraftig og økonomisk god drift av oppdrettsanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 15.06.2026 1 dag15.06.2026 6.000 kr

Introduksjon til HACCP - bedriftsinternt

Vi tilbyr introduksjonskurs til HACCP for bedrifter. Kurset gir en bred forståelse for mattrygghet og kunnskap om hvordan et HACCP-system tilrettelegger for å identifisere, evaluere og styre farer som kan oppstå under matproduksjon og som er vesentlige for trygg mat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Praktisk risikovurdering – Akvakultur - bedritsinternt

Bærekraftig drift krever god risikostyring. God risikostyring vil igjen bidra til økt operasjonell suksess. Akvakulturnæringen har utfordringer som må håndteres for å sikre bærekraftig drift. Å kjenne risikoene, og håndtere disse på riktig måte er sentralt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

Regodkjenning for fagbrev i sikkerhetsfaget - e-læring

Vi tilbyr regodkjenning for fagbrev i sikkerhetsfaget som e-læring. Dersom du har fagbrev i sikkerhetsfaget, må du gjennomføre en regodkjenning hvert 4 år, men du slipper gjennomføring av eksamen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 timer 5.500 kr

HACCP-kurs - nettkurs

Vi tilbyr HACCP-kurs som nettkurs på Teams. Kurset gir en innføring i HACCP-prinsippene med praktiske og relevante eksempler. Deltakerne får et godt grunnlag for å innføre, vedlikeholde og revidere HACCP-systemer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Hygienekurs - nettkurs

Vi tilbyr hygienekurs som nettkurs på Teams. Hygienekurset gir deltakerne kunnskap om risiko og spredning og konsekvenser ved utrygg mat. Kurset skal bidra til en positiv holdning til mattrygghet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Spesialtilpassede kurs for VIS-kunder - nettkurs

Vi tilbyr spesialtilpassede kurs for VIS-kunder som nettkurs på Teams. For VIS-kunder vil kursene bruke VIS som eksempel der det er relevant. Dette gjelder blant annet innføring i ulike standarder, hvor det vil bli illustrert hvordan VIS ivaretar ulike krav.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie

Anhuker-/stroppekurs

Dette er arbeidsgiverens ansvar i henhold til “Forskrift om utførelse av arbeid” nr. 1357 § 10-1, som stiller krav om dokumentert sikkerhetsopplæring for arbeidsutstyr som krever særlig forsiktighet ved bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1.990 kr

Arbeidsvarsling 1

Kurset tar for seg ulike aspekter ved arbeidsvarsling og dekker viktige prinsipper, regler og prosedyrer som må følges for å sikre trygg og effektiv arbeidsplass.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.190 kr

Arbeidsvarsling 2

Arbeidsvarsling 2-kurset tar for seg avanserte temaer og problemstillinger innen arbeidsvarsling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.490 kr

Grunnkurs i mat- og personlig hygiene for serveringsbransjen

Lær trygg mat- og personalhygiene for restaurant, kantine, kafé eller catering. Kurset gir deg praktisk kunnskap om lover, rutiner, HACCP, allergener og smittevern, perfekt for både nyansatte og erfarne i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

HACCP og internkontroll for mattrygghet i serveringsbransjen

Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 45 minutter 499 kr

ISO 14001 Lead Implementer

ISO 14001 Lead Implementer PECB ISO 14001 Lead Implementer-opplæringskurset hjelper deg med å utvikle den nødvendige kompetansen for å etablere, implementere, vedlikeholde og kontinuerlig forbedre et miljøstyringssystem (EMS)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.990 kr

ISO 31000 Risk Manager

Hvorfor bør du delta? ISO 31000-kurset i risikostyring hjelper deltakerne med å tilegne seg nødvendig kunnskap og evne til å integrere retningslinjene for risikostyring i ISO 31000 i en organisasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 7.990 kr

Trygg servering: Kurs i alkoholloven og skjenkereglene

Kunnskap om alkoholloven, aldersgrenser, skjenketider og legitimasjonsplikt. Trygg håndtering av berusede gjester, samt innsikt i kontrollrutiner, roller og lokalt regelverk for å sikre ansvarlig drift i serveringsbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 499 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>