Kurs i selvrealisering i Sør-Trøndelag

EQ Terapi

Under terapien vil terapeut jeg veilede i å løse opp tyngende livsbagasje for å frigi plass til kreativitet, lyst og glede. EQ, eller emosjonell intelligens, handler om evnen til å oppfatte egne og andres følelser. Tillat deg selv å anerkjenne deg selv der du er. Velkommen til hele deg!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1.350 kr

Workshop: "Kunsten å ta reisen fra hodet til hjertet"

Workshopen handler om å utvikle evnen til å ha bedre kontakt med kroppen og få tilgang til å føle hele spekteret av følelser. Dette er viktig for å leve autentisk, styrke selvfølelsen og oppnå mer glede i livet. Ta kontakt med meg dersom du ønsker å kjøpe kurset eller få mer informasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Ta kontakt kr

Rehearsal For Change - bedriftsinternt

Rehearsal For Change ™ offers effective creative skills to reverse self-imposed limitation. Participants live from a deeper wisdom by tapping their inner resources for change and transformation.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Please contact me kr

Mitt egentlige "jeg" - Skype

Dette er et individuelt tilbud for deg som ønsker redskaper til å erstatte et tap med nye drømmer, og ønsker redskaper til å realisere det nye som skal komme i stedet for det gamle. Det er også et tilbud for deg som ikke har det så aller værst, men som kjenner at du mangler noe i livet ditt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 390 kr