Reiser med personlig utvikling i Utlandet

Retreat i Italia med malekurs

Velkommen til Retreat i nydelige Piemonte i Italia! Dette retreatet er en kombinasjon av Vedic Art malekurs - meditasjon, tilstedeværelse og energiøvelser - natur, stillhet og ro - god mat og vakre omgivelser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager 998 EUR kr

Retreat med meditasjon og Vedic Art malekurs

Velkommen til fantastiske Palazzo Stabile I Piemonte, Italia! Dette retreatet er en kombinasjon av meditasjon, tilstedeværelse og energiøvelser - natur, stillhet og ro - og fordypelse og uttrykk gjennom grunnkurset i Vedic Art.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Italia Italia 6 dager 998 EUR kr

Mindfulness-retreat, "I VÆREKRAFT" FORDYPNING Sør-Kreta

"I værekraft" Fordypning er i utgangspunktet retreatet for deg som allerede er noe kjent med mindfulness, meditasjon eller annen avspenning og oppmerksomhetstrening fra før. Vi skal til Paleochora som er en liten by med ekte gresk sjel!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hellas Hellas 21.09.2024 8 dager21.09.2024 Fra 12800 kr

Personlig utvikling, mindfulness og yoga

Vi feirer 10-års jubileum på Troulakis Beach, og her får du et topp retreat med ulike instruktører som tilbyr drop-in klasser innen personlig utvikling, mindfulness og yoga på dette fantastiske strandhotellet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hellas Hellas 8 dager Fra 12300 kr

Retreat - Love Explosion - 3 dager

Vi kan utveckla oss i all oändlighet och gå på hundratals kurser i personlig utveckling... med en retreat är syftet att hitta hem, att hitta tillbaka till tilliten och den kärleksfulla människa vi var när vi för första gången öppnade våra ögon och tittade på världen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sverige Sverige 3 dager 2.900 kr

Trivsel, overskudd og livsglede i Hellas

Vi tilbyr kurs i trivsel, overskudd og livsglede i Hellas. Kurs, stillhet og fokus på tilstedeværelse. Sammen med Ingbjørg og Siv kan du bli med på en stille uke i varmen, kun med fokus på deg selv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hellas Hellas 9 dager fra 11.500 kr

Yoga og massasje retreat til Malaga

Vill du ha en pause i hverdagen med energi påfyll? Bli med på 3 dagers yoga retreat i Malaga. Nybegynner yoga med mindfullness, og cacao sermoni, massasje og lydbad med gong. Mini kurs med probiotisk hudpleie rutiner som får huden din å stråle. Vegetar mat og egentid til avslapping og natur.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Spania Spania 26.09.2024 3 dag26.09.2024 9900 kr