Kurs i norsk tradisjonsmat i Stavanger

Fermentert mat og drikke

Vi tilbyr kurs om fermentert mat og drikke. Gamle tradisjoner er kommet tilbake. Fermentering er en konserveringsmetode som tilfører mat og drikke probiotiske egenskaper. Det styrker immunforsvaret og kan virke helbredende. Du får med deg kambucha og vannkefir hjem.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 550 kr

Frukttur til Helgøy

Familien Helgøy er i oppstartsfasen med å tilby båttur med Helgøy Skyssbåt, til Helgøy og omvisning på fruktgarden vår. Derfor inviterer me nå grupper som vil vera med, mot ein kostpris og eit evalueringsskjema etterpå. Det hadde vore stas om du / dåkke har lyst å bli med!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 3 timer 350 kr

Grønnsakshagen - nybegynner

Vi tilbyr kurs i å lage din egen grønnsakshage på nybegynner nivå. Vi sår i potter som du får med deg hjem. Ta med matpakke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Stavanger Stavanger 2 timer 450 kr