NLP Practitioner kurs i Finnmark

Rørlegger i Oslo – Hvordan finne beste rørlegger i Oslo

En rørlegger i Oslo kan hjelpe deg med å løse ethvert rørrelatert problem du måtte ha. De kan installere, reparere og vedlikeholde rørsystemer for vann, avløp og gass, og kan også hjelpe deg med å finne riktig utstyr og materialer for ditt hjem eller bedrift. Rørleggerne i Oslo er kjent for å være p

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 16 timer 500 kr

NLP Master Practitionerr - nettkurs

Du lærer alt i et miljø der du selv bestemmer tempoet, og hvor hardt du vil arbeide. Det er både morsomt, givende, og med en stor personlig frihet til å øve deg, og gå i dybden med de emnene som interesserer deg mest.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Normert tid: 150 timer 9.995 kr

NLP Practitioner - nettkurs

NLP er beskrivelsen av metoder til hvordan du kan oppnå suksess med akkurat det du har lyst til. NLP byr på konsepter, modeller og teknikker du kan bruke til å forbedre og forandre deg selv – og andre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Normert tid: 120 timer 7.995 kr

NLP Business Practitioner - bedriftsinternt

UCan NLP Business Practitioner er NLP i praksis i din og bedriftens hverdag relatert til nødvendigheten av kontinuerlig forbedring. Det er ingen plass til hvileskjær hvis du vil bevare din konkurransemessige fordel i forhold til kolleger og bedriften din i forhold til sine konkurrenter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 8 dager Avtales kr

NLP Master Studie ONLINE med coaching

Komplett NLP og coachingutdanning med veiledning til du er i gang som coach. NLP Practitioner - endringsteknikker, personlig utvikling, kommunikasjon og coaching NLP Master Practitioner - dyktiggjøre coachen, avansert kommunikasjon og løse problem. Sertifisering til NLP Coach

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 0 måneder 29.800 kr

NLP Practitioner Online med coaching

Bli mentalt sterkere, takle stress, tankerot og følelser, bedre relasjoner, få en bedre hverdag, kompetanse til å hjelpe andre, utvikle deg og skape en ny fremtid. Bli rådyktig i kommunikasjon og coaching, samt hjelpe andre til å lykkes. Start på coachutdanning. GRATIS WEBINAR - se link.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 13.850 kr

Python & NLP - virtual

We provide virtual course about Python & NLP. Learn how to write programs that analyze written language. The course will balance theoretical foundations with practical examples using the Python programming language.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 days 16.900 kr

NLP Practitioner utdanning (80 CPD poeng) - coaching

NLP Sertifisering - Level 1 Coaching Ønsker du å hente frem mer av ditt potensiale? Ønsker du å lære verktøy som kan gi deg fordeler både personlig og profesjonelt? NOCNA NLP Practitioner online lærer deg praktiske, kraftfulle verktøy for kommunikasjon, coaching og motivasjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 12.09.2024 3 måneder12.09.2024