Maskinførerkurs / Maskinførerbevis - Praktisk opplæring i Akershus

Innen byggebransjen blir det stadig mer krav om sertifiseringer og spesialkompetanse ved bruk og behandling av anleggsmaskiner. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner akkurat det kurset du er på jakt etter.
Her finner du Praktisk opplæring lift og kran. Før du kan ta praktisk prøve for anleggsmaskiner må du delta på sikkerhetskurs for anleggsmaskiner.

Maskinførerkurs M1-M6

Ta kontroll over tunge maskiner! Vi setter opp kombinasjoner av M1-M6 maskiner etter kundenes ønske og behov, slik at man kan få opplæring i flere maskiner på samme kurs. Gjør deg klar til å ta på deg store prosjekter med kurs fra Kordinate.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad 3 dager 7990 kr
Oppegård Oppegård 3 dager 7990 kr

Anleggsmaskinfører

Vi tilbyr kurs i anleggsmaskinfører. Det er stor etterspørsel etter maskinførere i anleggsbransjen. Kurset vil være en god investering om du ønsker jobb innen den bransjen. For de som allerede jobber med slike maskiner og ikke har dette på plass, er det verd å merke seg at dette er obligatorisk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 5 timer fra 500kr kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 4 dager 19.900 kr
Ullensaker Ullensaker 4 dager 19.900 kr

Fagbrev som anleggsmaskinfører

Vi tilbyr fagbrev som anleggsmaskinfører. Få formalisert og dokumentert din kompetanse. Er du over 23 år og ønsker å formalisere din arbeidserfaring / kompetanse kan du ta eksamensforberedende teori kurs hos oss. Etter bestått teori eksamen kan du gå opp til fagprøven som praksiskandidat.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Asker Asker 6 samlinger 19.900 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 6 samlinger 19.900 kr
Ullensaker Ullensaker 6 samlinger 19.900 kr

Fører av masseforflytningsmaskin (maskinfører) - teori

Vi tilbyr kurs i fører av masseforflytningsmaskin (maskinfører) - teori. Alle kurs holdes som dag eller kveldskurs, forutsatt tilstrekkelig antall påmeldte. Vi arrangerer kurs kontinuerlig og kan være behjelpelig med bedriftsinterne kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 7.000 kr

Maskinfører praksis for dumper modul 3.1 - klasseromskurs

Vi tilbyr maskinførerkurs praksis for dumper - modul 3.1 som klasseromskurs som du trenger for å bli maskinfører på dumper. Praksiskurset gjennomføres ved øvingsområdet vårt på Dal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 1 dag 2.000 kr

Maskinfører praksis for gravemaskin modul 3.1 - klasseromskurs

Vi tilbyr maskinførerkurs praksis for gravemaskin - modul 3.1 som klasseromskurs som du trenger for å bli maskinfører på gravemaskin. Praksiskurset gjennomføres ved øvingsområdet vårt på Dal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 8 timer 2.000 kr

Maskinfører praksis for hjullaster modul 3.1 - klasseromskurs

Vi tilbyr maskinførerkurs praksis for hjullaster - modul 3.1 som klasseromskurs som du trenger for å bli maskinfører på hjullaster. Praksiskurset gjennomføres ved øvingsområdet vårt på Dal.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 1 dag 2.000 kr

Maskinfører praksis modul 4.1 - klasseromskurs

Vi tilbyr maskinførerkurs praksis modul 4.1 som klasseromskurs som du trenger for å bli maskinfører. Praksiskurset gjennomføres ved øvingsområdet vårt på Dal. Praksis på maskiner kan gjennomføres i bedrift gjennom en fadderordning. Det må foretas oppkjøring på hver maskintype etter minimum 40 timer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 29.04.2024 5 dager29.04.2024 10.000 kr

Maskinfører teori modul 1 og 2.1 - klasseromskurs

Vi tilbyr maskinførerkurs teori som klasseromskurs som du trenger for å bli maskinfører. Maskinførerkurset inneholder kun de teoretiske modulene - modul 1 og 2.1. Praksis kommer i tillegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll 20.05.2024 (+1) 3 dager20.05.2024 (+1) 6.500 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager eller 1 helg 6.500 kr

Maskinførerkurs - masseforflyttingsmaskiner (teori og praktisk)

Vi tilbyr kurs på masseforflyttingsmaskiner (maskinførerbevis) i klassene: M1, 2, 3, 4, 5 og 6. Kurset gir deg blant annet mulighet til å kjøre dozere, gravemaskiner, veghøvel, hjullastere, gravelaster, dumpere m.m. Vi gir både teoretisk og praktisk opplæring i henhold til gjeldende regelverk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aurskog-Høland Aurskog-Høland 4 dager 12.500 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 5 dager 12.500 kr

Maskinførerkurs klasse M1 - M6

Vi tilbyr maskinførerkurs klasse M1 - M6. Maskinførerkurset gir grunnleggende teoretisk sikkerhetsopplæring (modul 1.1 og 2.1) for operatører av Anleggsmaskin. Teorien omfatter Doser, Gravemaskin, Veihøvel, Hjullaster, Gravelaster og Dumper.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 dager fra 5.950 kr
Eidsvoll Eidsvoll 3 dager fra 5.950 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager fra 5.950 kr
Ski Ski 3 dager fra 5.950 kr
Ullensaker Ullensaker 3 dager fra 5.950 kr

Maskinførerkurs anleggsmaskin - klasse M2 - M4 - M6

Vi tilbyr teori maskinførerkurs på anleggsmaskin - klasse M2 - M4 - M6. Dette kurset er for deg som vil bli anleggsmaskinfører og lære å kjøre gravemaskin, hjullaster og dumper. Kurset har felles teori, men du kan ta praksis på de klassene du ønsker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 32 timer 6.200 kr

Maskinkurs klasse M1 - M6

Vi tilbyr maskinkurs klasse M1 - M6. Målsettingen med opplæringen er at den som gis opplæring tilegner seg grunnleggende teoretiske kunnskaper om sikker bruk av masseforflyttingsmaskiner, slik at ulykker ved bruk unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sørum Sørum 5 dager 6950 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>