Truckførerkurs under 10 tonn | Truckførerbevis i Akershus

Arbeidsmiljøloven krever opplæring, og ved å utdanne truckførere, reduseres risikoen for skader og ulykker. Derfor blir opplæringen en lønnsom investering. Personskader reduseres, likledes skader på gods og bygninger. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner trucførekurs som passer for deg.
Her finner du truckførerkurs over 10 tonn

Truckførerkurs teori + praksis på T1 og T4

Vi tilbyr teori og praksis på liten truck under 10 tonn - T1 - T4. Målsettingen med opplæringen er å gi operatør av truck en god teoretisk grunnopplæring i sikker bruk slik at uhell og ulykker unngås.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Ullensaker Ullensaker 5 dager 7.900 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5, under 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs for liten truck klasse T1 - T5, under 10 tonn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad 3 dager 4.800 kr

Lavtløftende palletruck - Palletruck m/permanent plattform T1

Vi tilbyr Lavtløftende palletruck - Palletruck m/permanent plattform t.o.m. 10 tonn. Norsk kransertifisering er en sakkyndig virksomhet som er sertifisert av Nemko Certifikation. Vi er sertifiserte til å utføre sakkyndige kontroller på lastebilkraner, løfteutstyr og personlifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll Avtales kr

Sidelaster T5 - Sertifiseringskategori Opplæring

Vi tilbyr Sertifiseringskategori Opplæring av sidelaster T5. Norsk kransertifisering er en sakkyndig virksomhet som er sertifisert av Teknologisk Institutt- Vi er sertifiserte til å utføre sakkyndige kontroller på lastebilkraner, løfteutstyr og personlifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll Avtales kr

Skyvemasttruck - Støttebenstruck t.o.m 10 tonn T2

Vi tilbyr Skyvemasttruck - Støttebenstruck t.o.m 10 tonn T2. Norsk kransertifisering er en sakkyndig virksomhet som er sertifisert av Teknologisk Institutt- Vi er sertifiserte til å utføre sakkyndige kontroller på lastebilkraner, løfteutstyr og personlifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll Avtales kr

Svinggaffel og høytløftende plukktruck T3

Vi tilbyr Svinggaffel og høytløftende plukktruck / sidestablende og førerløftende plukktruck t.o.m. Norsk kransertifisering er en sakkyndig virksomhet som er sertifisert av Teknologisk Institutt- Vi er sertifiserte til å utføre sakkyndige kontroller på lastebilkraner, løfteutstyr og personlifter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll Avtales kr

Truckførerkurs under 10 tonn - Sertifiseringskategori Opplæring

Vi tilbyr Truckførerkurs under 10 tonn. Norsk kransertifisering er en sakkyndig virksomhet som er sertifisert av Teknologisk Institutt- Vi er sertifiserte til å utføre sakkyndige kontroller på lastebilkraner, løfteutstyr og personlifter. Vi jobber ut i fra en total uavhengighet og faglig integritet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Eidsvoll Eidsvoll Avtales kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 under 10 tonn. Kurset gjennomføres med teoretisk og praktisk opplæring slik at du er ferdig kvalifisert med kompetansebevis og dermed klar for å kjøre truck etter kurset.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 3 dager fra 3.950 kr
Eidsvoll Eidsvoll 3 dager fra 3.950 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager fra 3.950 kr
Ski Ski 3 dager fra 3.950 kr
Ullensaker Ullensaker 3 dager fra 3.950 kr

Truckførerkurs klasser T1 T2 og T4 - Engelsk / Polsk

Vi tilbyr Truckførerkurs klasser T1 T2 og T4. Komplett med fadderløsning helge kurs. Oppkjøring kommer i tillegg kr. 1000 pr. truck klasse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oppegård Oppegård 11.10.2024 1 helg11.10.2024 Fra 6.990 kr

Truckførerkurs - Klasse T1-T5 (Tromsø)

Komplett truckførerkurs T1-T5, med praksis på klasse T1, T2 og T4. Ingen skjulte kostnader! Teori gjennomføres digitalt ved e-kurs og deltakelse i virtuelt klasserom. Praksis gjennomføres i våre lokaler i Tromsø.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nannestad Nannestad 3 ganger 6,500 kr

Oppfriskning for de som har bevis fra tidligere, 1 dag kjøring

Vi tilbyr oppfriskningskurs på truck for de som har bevis fra tidligere, 1 dag kjøring. Alle kurs holdes som dag eller kveldskurs, forutsatt tilstrekkelig antall påmeldte. Vi arrangerer kurs kontinuerlig og kan være behjelpelig med bedriftsinterne kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 dag 800 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T2 og T4

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T2 og T4. Alle kurs holdes som dag eller kveldskurs, forutsatt tilstrekkelig antall påmeldte. Vi arrangerer kurs kontinuerlig og kan være behjelpelig med bedriftsinterne kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 5 dager 6.300 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 - under 10 tonn

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 under 10 tonn. Alle kurs holdes som dag eller kveldskurs, forutsatt tilstrekkelig antall påmeldte. Vi arrangerer kurs kontinuerlig og kan være behjelpelig med bedriftsinterne kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 5 dager 6.300 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 - under 10 tonn (helg)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 under 10 tonn over 1 helg. Er god opplæring og kompetansebevis målet med kurset har du kommet på rett plass. Vi arrangerer kurs kontinuerlig og kan være behjelpelig med bedriftsinterne kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg 6.000 kr

Truckførerkurs klasse T1 - T5 - under 10 tonn (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs på liten truck klasse T1 - T5 under 10 tonn på kveldstid. Alle kurs holdes som dag eller kveldskurs, forutsatt tilstrekkelig antall påmeldte. Vi arrangerer kurs kontinuerlig og kan være behjelpelig med bedriftsinterne kurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 5 kvelder 6.000 kr

Truckførerkurs liten truck klasse T1 - T4

Vi tilbyr truckførerkurs liten truck under 10 tonn klasse T1 - T4. Kurset inkluderer både teori og praksis, høy kvalitet og fornøyde elever er vårt hovedmål! Vi har fokus på å følge de krav myndighetene setter til sikkerhetsopplæringen. Vår pris er for komplett kurs med kompetansebevis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Aurskog-Høland Aurskog-Høland 5 dager 6800 kr
Ullensaker Ullensaker 05.08.2024 (+6) 5 dager05.08.2024 (+6) 7500 kr

Truckførerkurs liten truck klasse T1 - T4 (kveld)

Vi tilbyr truckførerkurs liten truck under 10 tonn klasse T1 - T4 på kveldstid. Kurset inkluderer både teori og praksis, høy kvalitet og fornøyde elever er vårt hovedmål! Vi har fokus på å følge de krav myndighetene setter til sikkerhetsopplæringen. Vår pris er for komplett kurs med kompetansebevis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nittedal Nittedal 4 kvelder 7500 kr
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 4 kvelder 7500 kr

 |  1 2 3 4 5 6 7   |  Neste side >>