Kurs i løsningsfokusert arbeid - LØFT i Asker

Barn som tester grenser i SFO

«Vi ser at de ikke trives. Vi kan lese det i blikket og kroppsspråket. Det er ikke moro å være barnet som stadig havner i trøbbel. Heldigvis har barnet DEG. Det gir håp om en bedre hverdag.»

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet

Glade & robuste barn i SFO - bestillingskurs

Vi tilbyr bestillingskurs om glade & robuste barn i SFO. Young Happy Minds gir deg som jobber med barn essensielle verktøy i livsmestring med utgangspunkt i positiv psykologi og vitenskapen bak lykke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Løft for barn inspirasjon og effektive verktøy SFO/AKS bestilling

Vi tilbyr bestillingskurs om løft for barn - inspirasjon og effektive verktøy for SFO-folket. Heldigvis finnes det gode veier å gå når målet er å skape et godt være- og lærested for barna med mye glede & trivsel. Slik kan din SFO bidra til livsmestringsfaget som er på vei inn i skolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager Avtales kr

SFO som vennskapsarena - bestillingskurs

Vi tilbyr bestillingskurs om SFO som vennskapsarena. Hverdagen er fylt med hendelser. I SFO skal barn oppleve frihet og fritid. Samtidig skal vi tilrettelegge for trygge rammer, utvikling av vennskap og barns læring og utvikling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 timer Avtales kr

Skaperglede, engasjement & utforskertrang i SFO - bestillingskurs

Her finner du gode tips til aktiviteter, organisering og gode erfaringer knyttet til skaperglede, engasjement og utforskertrang.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet Avtales kr

Booking av kundemøter - Bedriftsinternt

Jobber du med salg? Vårt bookingkurs er den raskeste veien til økt lønnsomhet for din bedrift. Kurset er gjennomført for mange selskaper i Norden siden 2014. Dette bookingkurset kan brukes som delkurs for alle selgere, konsulenter og rådgivere på alle nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 dager Ta kontakt kr

Kurs i personlig økonomi

Femelle.no tilbyr et kurs om personlig økonomi som tar for seg temaer som budsjettering, sparing, investering og lån. Kurset er designet for voksne i alle aldre og undervises av vellykkede investorer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 timer 9995 kr