Kurs i leire og keramikk i Sør-Trøndelag

Dreiekurs for nybegynnere - helg

Helgekurset i dreiing for nybegynnere gir rom og tid til å lære grunnleggende teknikker innen dreiing i løpet av en helg. Kurset er et godt utgangspunkt for alle som har lyst å prøve seg på dreieskiva, uansett om du har jobbet med leire før eller ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 24.02.2024 (+4) 1 helg24.02.2024 (+4) fra 2.975 kr

Dreiekurs for nybegynnere - kveldstid

Kveldkurs i dreiing for nybegynnere gir rom og tid til å lære grunnleggende teknikker innen dreiing fordelt over 3 ukedager. Kurset er et godt utgangspunkt for alle som har lyst å prøve seg på dreieskiva, uansett om du har jobbet med leire før eller ikke.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 26.02.2024 (+2) 3 kvelder26.02.2024 (+2) fra 2.975 kr

Dreiekurs for ungdommer 13 - 17 år i vinterferien

Vi arrangere vi en dreiekurs for ungdommer på vårt verksted på Munkaunet gård. Dreiekurset fordeles over 3 ettermiddager, 4 kurstimer per ettermiddag. På dreiekurset går vi gjennom det grunnleggende innen dreiing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 3 ganger 2.200 kr

Helgekurs Modellering

I vårt helgekurs i modellering utforsker vi ulike keramiske grunnteknikker i en hyggelig og sosial atmosfære. Lær å mestre pølseteknikk, plateteknikk, formbruk og dekorer gjenstander med underglasur

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 02.03.2024 1 helg02.03.2024 Fra 2,380 kr

Keramikkurs for par - Skulpturkurs

Nå tilbyr vi et skulpturkurs for par. Enten dere er kjærester, venner eller familie. Skulpturkurset er (VELDIG!) lystbetont! Da skal vi nemlig bruke tiden på å modellere frem en byste av hverandre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 14.03.2024 (+3) 3 timer14.03.2024 (+3) Fra 500 kr

keramikkurs sommeruke for voksne

Dette all-inclusive sommerkurset for voksne, ledet av Famke og Franz, gir deg en uke med leirekunst. Uansett ferdighetsnivå tilbyr vi workshops i dreiing, modellering og skulpturering. Vi tar utgangspunkt i dine forestillinger og dine ferdigheter, og sammen finner vi ut hva du vil bruke dagene på.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 08.07.2024 (+1) 1 uke08.07.2024 (+1) Fra 6,500 kr

kurs til familier i vinterferien - Mal din kopp

I vinterferien tilbyr vi en rekke familiekurs! Vi samarbeider med Lademoen kunstnerverksteder, LKV. På dette kurset kan dere dekorere en håndlaget kopp. Koppene er håndlaget i hvit steingodsleire. Hver kopp er unik!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 gang Fra 600 kr

kurs til familier i vinterferien - Modelleringskurs

I vinterferien tilbyr vi en rekke familiekurs! Vi samarbeider med Lademoen kunstnerverksteder, LKV. På modelleringskurset kan du og barnet lage en "ekte" kopp eller skål i leire i en enkelt modelleringsteknikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 gang Fra 600 kr

kurs til familier i vinterferien - Skulptuerkurs

I vinterferien tilbyr vi en rekke familiekurs! Vi samarbeider med Lademoen kunstnerverksteder, LKV. På skulpturkurset lager dere byste av hverandre! Dere får god veiledning i å forme og utarbeide ansiktet til hverandre. Dette er utrolig gøy! - og et kjempefin minne i mange år framover.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 gang Fra 600 kr

Kveldskurs i keramikk

keramikk som hobby? Vi tilbyr kveldskurs i keramikk. Oppdag kreativiteten din med vårt spennende keramikkkurs som utforsker både modellering og dreiing.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 21.03.2024 7 kvelder21.03.2024 Fra 4.250 kr

Kveldskurs Modellering

Våre kveldskurs passer for deg som vil lære grunnleggende håndbygging med leire på et kort, 3-timers kurs. Tilbudet passer for alle, du kan deltar alene eller komme med hele vennegjengen. På dette kurset skal vi gjennom enkel teknikk frem til ferdig produkt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 27.02.2024 (+8) 3 timer27.02.2024 (+8) Fra 600 kr

Mal din kopp

Mal en håndlaget kopp i Stammen Café med oss fra FRANZ KLAMMER Keramikkverksted Koppene er håndlaget i hvit steingodsleire. Hver kopp er unik! Du maler koppen på workshop med oss i Stammen Café.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 time Fra 300 kr

Raku

Vi holder Raku-kurs!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 23.03.2024 (+1) 2 helger23.03.2024 (+1) Fra 4000 kr

raku - kun brenning

Vi holder Raku-kurs!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Sør-Trøndelag Sør-Trøndelag 1 helg 1700 kr

Sgraffito-kurs - grafisk uttrykk på leiren

Vi setter av en helg til sgraffito! Dette er en tradisjonell dekorerings teknikk som overfører et grafisk uttrykk på leiren Teknikken minner om linosnitt, eller tresnitt. Bli med på et rolig og inspirerende helgekurs! Ingen forkunnskaper nødvendig:)

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 25.05.2024 1 helg25.05.2024 Fra 2.000 kr

Skulpturkurs for venninner på kvinnedagen

I anledning kvinnedagen 8. mars tilbyr vi et skulpturkurs for deg og din venninne fredagskveld kl 18-21. Skulpturkurset er (VELDIG!) lystbetont! Da skal vi nemlig bruke tiden på å modellere frem en byste av hverandre!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 08.03.2024 3 timer08.03.2024 Fra 1.000 kr

Mosaikk-kurs

Vi tilbyr mosaikk-kurs. På denne 4-ukers workshopen vil du lære alt du trenger for å gjennomføre prosjektet ditt, du vil lære om de forskjellige materialene, bruken av verktøy, lim, variasjonen av støtter osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 uker

Kurs i keramikk

Vi tilbyr to kurs i keramikk med Jasmine Jones. Jasmine snakker litt norsk, men underviser hovedsakelig på engelsk. En kveld per uke i 10 uker. Start mandag 4.september / onsdag 6. september (to forskjellige kurs).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10 kvelder 3.900 kr

Surface decoraton on clay - scraffito, transfer, impressions

Surface decoration uses different techniques to effect the surface texture of the clay. In this workshop we will use different tools to create different surface textures and imagery. Scratching through layers of colour. Changing the surface with all manner of things.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 16.03.2024 1 helg16.03.2024 2.800 kr

Bulketeknikk på dreide keramikk former - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs om bulketeknikk på dreide former. Du lærer å deformere en ferdig dreid vase. Vi går gjennom forarbeidet og selve bulkingen. For å ha nytte av dette kurset må du ha litt forkunnskaper. Du må ha dreid og avdreid en vase som du kan bulke. En tynt dreid vase gir det beste resultatet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20 minutter 199 kr

Figur i selvtørkende leire - nettkurs

I dette kurset lager vi en fullt ferdig figur i selvtørkende leire. Vi bygger, former og maler. Du blir kjent med leirens egenskaper og de grunnleggende teknikkene for å forme og modellere figurer. Du får tips, lærer triks og ulike teknikker.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie ca 2,5 time 599 kr

Grunleggende dreiekurs i keramikk - nettkurs

Vi tilbyr dreiekurs i keramikk: lær de grunnleggende teknikkene som nettkurs. Drømmer du om å lære deg å dreie keramikk? Jeg tar deg steg for steg gjennom hvordan du dreier en kopp. Du lærer dermed de grunnleggende teknikkene som gjelder for dreiing av alle type gjenstander.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 499 kr

Keramikk kurs; Kna leire med oksehodeteknikk – gratis- nettkurs

Vi tilbyr gratis nettkurs i keramikk: Kna leire med oksehodeteknikk. Lær å kna leire i dette gratis minikurset. I kurset lærer du oksehode teknikken. Du har kanskje opplevd å få luftbobler i leiren?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 8 minutter Gratis kr

Keramikk kurspakke: Håndbyggeteknikker - nettkurs

Vi tilbyr Keramikk kurspakke: Håndbyggeteknikker på nett. Med denne kurspakken lærer du de viktigste håndbyggeteknikkene. Teknikken kan brukes til å lage det meste. Du trenger ingen forhåndskunnskaper og ikke mye utstyr.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 999 kr

Lag din egen lampefot i keramikk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i lag din egen lampefot i keramikk. På kurset lærer du å lage en lampefot. Vi benytter pølseteknikk. Det kreves litt trening med pølseteknikk skal du lykkes i dette prosjektet. Jeg anbefaler eventuelt først å ta kurset «Keramikk vase i pølseteknikk» som du finner på plattformen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 699 kr

Lag en keramikk-kopp med klypeteknikk (pinching) - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs hvor du lærer å lage en keramikk-kopp med klypeteknikk (pinching). Dette er et kort innføringskurs i klypeteknikk. Du trenger ingen forkunnskaper for kurset. Alle kan klare det! På kurset lærer du å lage en kopp med klype teknikk, kanskje bedre kjent som pinching.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 10 minutter 99 kr

Lag en keramikkvase med pølseteknikk - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs hvor du lærer å lage en keramikkvase med pølseteknikk. På dette kurset lærer du pølseteknikk. Sammen lager vi en vase i en organisk form, men teknikken kan brukes på mange ulike produkter.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2 timer 499 kr

Sett hank på keramikk kopp - nettkurs

Vi tilbyr nettkurs i sett hank på keramikk kopp. På dette kurset lærer du tre ulike teknikker for å sette hank på kopp. Jeg viser en enkel måte som alle kan få til og to tradisjonelle måter som krever litt mer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 499 kr

Infokveld om medlemskap - virtuelt klasserom

Vi inviterer til infokveld om medlemskap som virtuelt klasserom. Ønsker du å være deltaker i verkstedet og arbeide selvstendig når du selv vil? Her får du omvisning med praktisk informasjon, priser osv.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr