Lurer du på hva du skal gjøre til helgen? Ta med en venn og gå på keramikkurs! Hvis du ikke vet det allerede er er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv! Det stimulerer jo selvfølgelig å få skape noe og være del av et sosialt felleskap hos liv i leire. Men det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin! Å jobbe med noe kreativ gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer, og de fleste vet jo litt om mindfulness nå for tiden. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i «nå»et. Hos oss kan du leie deg plass og ha leira som hobby! Har du ikke erfaring fra før av lærer du basiskunnskapen på ett av våre intensive helge-kurs.


 |  1 2   |  Neste side >>

Bygge stort med Geir Tokle

Vi tilbyr ukeskurs i å bygge stort med Geir Tokle, som er en av Norges mest spennende keramikere og en meget god pedagog! Her har du sjansen til å lage en flott stor skulptur med en super veileder!

Sted Dato Varighet Pris
Rakkestad Rakkestad 5 dager 9.500 kr  

Bystekurs - langhelg

Vi tilbyr kurs hvor du lærer å lage en portrettbyste og utvikle dine evner til å se og realisere de formene du ønsker! Anniken hjelper deg å virkelig komme dit du vil! Du får trene øyet ditt og vil merke et stort hopp i ferdigheter for å få til den formen du vil.

Sted Dato Varighet Pris
Rakkestad Rakkestad 4 dager 5.000 kr  

Dreiekurs i keramikk

Vi tilbyr dreiekurs i keramikk med kun 4 deltagere på kurs samtidig. Få veiledning på din dreiing der du er. Dere jobber sammen i par gjennom 2 kvelder a 2 timer. Øvelse og demonstrasjon.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 2 kvelder 1.300 kr  

Dreiing og yoga på Gjulem

Vi tilbyr kurs i dreiing og yoga på Gjulem. Behøver du å komme videre med dreiingen din og få veiledning? Hva med å bruke en helg på både kropp og ferdigheter i dreiing. Renate underviser og veileder to grupper a 4 stk. lørdagen og søndagen.

Sted Dato Varighet Pris
Rakkestad Rakkestad 1 helg fra 1.800 kr  

Foundation course basic techniques - in english

We offer foundation course with basic techniques in english. Our popular foundation course in basic techniques now also in english. A great course to get you kickstarted with this fantastic hobby. You will learn about the whole process from clay to a finished ceramic piece.

Sted Dato Varighet Pris
Hurdal Hurdal 2 days 3.000 kr  

Infokveld om medlemskap

Vi inviterer til infokveld om medlemskap. Ønsker du å være deltaker i verkstedet og arbeide selvstendig når du selv vil? Her får du omvisning med praktisk informasjon, priser osv.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 time Gratis kr  
Hurdal Hurdal 02.09.2022 (+4) 45 minutter02.09.2022 (+4) Gratis kr  
Moss Moss 1 time Gratis kr  
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 time Gratis kr  
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 time Gratis kr  
Oslo, Tøyen Oslo, Tøyen 1 time Gratis kr  
Rakkestad Rakkestad 1 time Gratis kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 time Gratis kr  
Ski Ski 1 1/2 time Gratis kr  

Infokveld om medlemskap - virtuelt klasserom

Vi inviterer til infokveld om medlemskap som virtuelt klasserom. Ønsker du å være deltaker i verkstedet og arbeide selvstendig når du selv vil? Her får du omvisning med praktisk informasjon, priser osv.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time Gratis kr  

Intensivkurs i grunnteknikker i keramikk

Vi tilbyr intensivkurs i grunnteknikker i keramikk. For den nye eller for deg som ikke har prøvd på lenge. Vi fokuserer på teknikk og går igjennom alt du behøver for å kunne jobbe selvstendig. Vi øver oss på små gjenstander, du får innblikk i hele prosessen fra leireklump til ferdig produkt.

Sted Dato Varighet Pris
Bærum / Sandvika Bærum / Sandvika 1 helg 3.000 kr  
Hurdal Hurdal 27.08.2022 (+4) 1 helg27.08.2022 (+4) 3.000 kr  
Moss Moss 1 helg 3.000 kr  
Oslo, Frogner Oslo, Frogner 1 helg 3.000 kr  
Oslo, Grünerløkka Oslo, Grünerløkka 1 helg 3.000 kr  
Oslo, Tøyen Oslo, Tøyen 1 helg 3.000 kr  
Rakkestad Rakkestad 1 helg 3.000 kr  
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg 3.000 kr  
Ski Ski 1 helg 3.000 kr  
 |  1 2   |  Neste side >>