Intuisjonskurs i Risør

Coaching-programmer - Finn ditt livsformål 1-1 - Online

Jeg tilbyr Coaching-programmet - Finn ditt livsformål og lev livet du lengter etter, et enestående 8 ukers program der vi sammen, over 8 uker, finner hva din drøm og dharma (livsformål) ditt er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter 1.000 kr

Gratis nettkurs for deg som trenger en ny start

Ta deg en "3-dagers". Overveldet? Stresset? Utslitt? Klarer du ikke lenger å "bite tennene sammen?" Trenger du å få vann over hodet? Bli med på et gratis 3-dagers nettkurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager Gratis kr

Når intuisjonen kaller - Nettkurs

Et 12 ukers transformasjons-program for deg som trenger å finne hva som bor i deg, dine unike gaver og talenter og ditt LIVSFORMÅL. Gjennom 12 uker møtes vi fast 1 gang i uken på Zoom, og du får i tillegg tilgang på kursmateriale på nett (videoer, tekst og oppgaver). 4 individuelle samtaler

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder Fra 9.800 kr

Tirsdags Webinar - ulike temaer innen intuisjon

Hver første tirsdag i måneden holder jeg Webinar om ulike temaer. • Tirsdag 4.juli hva er dine naturlige gaver og talenter? • Tirsdag 8.august: hvordan finne ditt livsformål? • Tirsdag 5.september: manifester med ro

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 90 minutter 1.000 kr

Gratis intuisjonstest

Nå kan du teste intuisjonen din helt gratis. Intuisjonsskolen har utviklet en test som gir deg tilbakemelding på hvordan din intuisjon er.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Gratis kr

Intuisjonskurs fra Intuisjonsskolen

Alle kan lære å bruke intuisjonen sin i helt konkrete sammenhenger. Lær å ta inn intuisjon, tolke og forstå den og ikke minst bruke den. Dette er et solid kurs basert på erfaring og god dokumentasjon. Intuisjonsskolen har over 15 års erfaring i å undervise, lære og coache mennesker om intuisjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 2 dager 3.500 kr

Intuisjon og Mediumskap Grunnkurs del 1 23 August 2023

Velkommen! På kurs for å utforske evnene du allerede har. Gjennom ulike øvelser og oppgaver vil du oppleve og erfare din egen sterke intuisjon og styrke tilliten til den. Intuisjonen er det beste redskapet vi har, når vi skal gjøre gode fremtidige valg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 3 helger 1550 kr