Her finner du kurs som omhandler lover, forskrifter, og regler for hvordan man oppfyller kravet til internkontroll og internrevisjon. Har dere problemer i bedriften. I dag er det veldig vanlig å skaffe eksternkompetanse og råd innen systematisk HMS- arbeid og internkontroll. Vi er gjerne behjelpelige med å skreddersy en løsning for din organiasjon.
Når sjekket du sist at brannslukkingsapparatet var i orden? Visste du at vedlikehold og service på dette krever grøntkort? Et viktig element i et godt brannvern er å sørge for at slukkeapparatene er i orden og klare til bruk dersom en brann skulle finne sted.
Vi tilbyr nettbasert studie om kvalitet og internkontroll. I dette emnet skal vi se nærmere på arbeidet med kvalitet og internkontroll. Vår ambisjon er at studenten skal ha en oversikt over temaene, slik at man tilnærme seg diskusjoner og problemstillinger på overordnet nivå.
Vi tilbyr praktisk revisjonskurs for matindustrien for bedrifter. Gjennomføring av en revisjon krever øvelse. Gjennom en kombinasjon av teori og praktiske øvelser, guider vil deltagerne trinn for trinn gjennom revisjonsprosessen.
Vi tilbyr nettkurs om revisjonsmetodikk. Målsettingen med kurset er å gi deltagere nødvendig kunnskap og ferdigheter til selv å planlegge, gjennomføre og dokumentere revisjoner i matrelaterte virksomheter.
Vi tilbyr kurs 2 arbeidsvarsling / skilting, for ansvarshavende. Alle som utfører arbeid på eller ved veg skal ha nødvendig opplæring i arbeidsvarsling.
Vi tilbyr nettkurs om ny revisjonsstandard ISA 315. Kurset går igjennom de endringer som har kommet i ISA 315 med virkning for revisjon av regnskapsåret 2022. Det er en del nye begreper og en del oppfriskning som gjennomgås samt noen nyttige tips til den praktiserende revisor.
Vi tilbyr nettkurs om revisjon av transaksjoner med nærstående parter. Revisjon av transaksjoner med nærstående parter er ofte et område som er vanskelig å revidere på en tilfredsstillende måte. Dette forholdet blir av den grunn av og til prioritert bort.
Lær HACCP og internkontroll for trygg matservering! Dette nettkurset gir ansatte og ledere i serveringsbransjen praktisk kunnskap om mattrygghet, risikovurdering og gode rutiner, tilpasset restauranter, kantiner, kafeer og gatekjøkken.
Vi tilbyr kurs i forebygging av Legionellasmitte. Forskrift om miljørettet helsevern inneholder eget kapittel om forebygging av Legionellasmitte. Sammen med Helse- og Miljøtilsynet Salten vil vi også i 2020 tilby kurs i Legionellaforebygging.