HMS opplæring og kurs innen arbeidsmiljø har etterhvert blitt et omfattende felt. I denne kategorien finner HMS-kurs for alle typer arbeidsmiljøer. I tillegg er det generelle kurs om arbeidsmiljøloven, risikovurdering, tillitsvalgtopplæring, verneombud, sikkerhetsstyring og sikkerhetsledelse. Ta kontakt med oss hvis du ikke finner det du er på jakt etter.
Vi tilbyr 40 timers HMS-kurs som dekker arbeidsmiljølovens krav til grunnopplæring for verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg. Arbeidsmiljøloven krever at arbeidsgiver sørger for at verneombud og medlemmer av arbeidsmiljøutvalg (AMU) gjennomgår og kan dokumentere HMS-opplæring.
Verktøyet V-RISK-10 er en sjekkliste i 10 steg som dekker historiske og kliniske risikohåndteringsvariabler. V-RISK-10 blir stadig validert i flere helseforetak og har prediktiv validitet for sjekklisten.
Ansatte i private og offentlige som søker å forebygge og redusere uønskede situasjoner. De som jobber under forhold og med mennesker som vil kunne utagere og være i stand til å utøve vold, samt å påføre andre trusler om vold.
Vi tilbyr grunnopplæring i arbeidsmiljø m/nettkurs. Utvikling.org har utviklet et konsept hvor vi gjennomfører grunnopplæring i arbeidsmiljø for verneombud og AMU (40 timers kurset) på kun 2 dager fysisk samling.
Vi tilbyr HMS-opplæring for ledere og mellomledere. Dette er kurset som dekker kravene i arbeidsmiljølovens §3-5 til HMS-opplæring av arbeidsgiver. Kurset følger tilhørende veiledning 588.
The new (2006) Working Environment Act (WEA) demands that managing director (employer) has an approved course in Health, Environment and Safety. We now offer this course in English.
The main focus on the course is the physical and the psychosocial working environment in companies, The WEA and the Internal control regulations. As the participants are members of The WEC we’ll have focus on that as well.
Vi tilbyr grunnkurs røykdykking industrivern. Målsettingen er at etter endt kurs skal deltagerne kunne: foreta redning og slokkearbeide i røyk og varme - samarbeide med brannvesenets røykdykkere under en brann i egen bedrift.
Vi tilbyr repetisjonskurs i røykdykking industrivern. Målsettingen er at kurset skal løfte deltakerne slik at de er bedre rustet til å foreta redning og slokkearbeide i røyk og varme, på egen hånd eller i samarbeid med kommunale brannvesen.
Arbeidsmiljøsenteret arrangerer HMS-rådgiverskolen. Dette er en tilleggsopplæring innen HMS. Etter fullført opplæring vil deltakeren ha tilstrekkelige kunnskaper innen HMS til å kunne fungere som rådgiver, sakkyndig og koordinator.
Vi tilbyr kurs i hovedverneombudets rolle og oppgave. Kurset har som mål å utvikle hovedverneombudet (HVO) til å bli en ressurs og samarbeidspartner for alle i virksomheten inne helse-, miljø- og sikkerhetsarbeidet.
Forbrukere, kunder og myndigheter stiller stadig høyere krav til trygg mat. Et viktig verktøy for å tilfredsstille disse kravene er standarden ISO 22000. Lær å bygge opp og vedlikeholde et ledelsessystem for næringsmiddeltrygghet og hva som kreves for å oppnå FSSC 22000-sertifisering.
Kurs i NS 5814 Krav til risikovurdering vil ta deg igjennom de viktigste trinnene i en risikovurdering etter standarden, og du får en innføring i begreper og praktisk gjennomføring av prosessen for risikovurdering basert på eksempler.
De fleste organisasjoner, uansett bransje, må forholde seg til at noen kan ønske å skade virksomheten. Dette kan dreie seg om alt fra vinningskriminelle til statlige aktører med ubegrensede ressurser.
The HSE course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments, according to the laws.
Vi tilbyr grunnkurs i NSO-industribrannvern for bedrifter. Kurset bygger på bedriftens risiko og sårbarhet og tilpasses etter dette. Mye praksis i kurset. Alle kurs og øvelser er bygget opp for å tilfredsstille tilsynsmyndighetenes krav til kompetanse.