Generelle krankurs - praktisk opplæring i Skedsmo / Lillestrøm

I denne kategorien finner du generelle krankurs. Sertifikatene i denne kategorien krever egne sikkerhetskurs. Vi gjør oppmerksom på at disse kursene ligger i egen kategori.
Her finner du sikkerhetskurs for kran.

Kontrollørkurs G00 Generell del

Vi tilbyr kontrollørkurs G00 Generell del . Dette generelle kurset danner utgangspunktet for alle kontrollørkurs innenfor fagområdet kraner, både onshore og offshore (foruten G10 Manuelle taljer og G11 Løfteredskap).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 03.09.2024 3 dager03.09.2024 fra 9.600 kr

Maskinforskriften

Vi tilbyr kurs om maskinforskriften. I dette kurset gir vi deg innføring i, og en forståelse av maskin-direktivets og maskinforskriftens funksjon og virkemåte. Maskinforskriften retter seg mot produsenter, deres representanter, importører, leverandører og andre forhandlere av maskiner.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 24.09.2024 1 dag24.09.2024 fra 4.800 kr

Enkle kraner - TEAMS

Vi tilbyr krankurs på enkle kraner - TEAMS. Formålet med opplæringen er å gi riktig og god opplæring slik at alvorlige skader på kranfører, personell og materiell unngås. Opplæringen skal gi kandidatene god innsikt i prinsippene for kranens konstruksjon, virkemåte, vedlikehold og bruk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 dag 2.200 kr

G11 stropp og anhuking - bedriftsinternt

Vi tilbyr G11 stropp og anhukerkurs for bedrifter. Stropp og anhuking opplæringen inneholder en teoridel og en praksisdel. I en undersøkelse viser det seg at ansatte både i anleggs- og transportbransjen kommer i bruk av stropp-/ signalgiving.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3 dager 3950 kr

Kranføreropplæring

Vi tilbyr kranførerkurs i flere klasser. Dersom du ønsker bedriftsinterne kurs for din bedrift skreddersyr Truck Consult kursene i samarbeid med dere. Truck Consult tilbyr dags-, kvelds- og helgekurs.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet