Den nye arbeidsmiljøloven har satt nytt fokus på kursing innen Helse, miljø og sikkerhet. Her finner du generelle HMS-kurs for alle typer bedrifter og organisasjoner over hele landet. Disse tar for seg for eksempel; HMS-regelverk, internkontroll, miljø og kvalitetsstandarder på arbeidsplassen. Ta gjerne kontakt med oss hvis du trenger hjelp med å lete.
The HSE course provides the participants with a general understanding of how Norwegian Health and Safety regulations are expected to be implemented in all work environments, according to the laws.
Førstehjelpskurs med fokus på HMS. Etter kurset vil du ha kunnskap om HLR, hjertestarter, diverse skader og førstehjelp på ulykkesplassen. Vi tilpasser kurset direkte for din arbeidsplass, send oss en forspørsel.
Dette kurset har vi som E-læring via FIDL på den teoretiske delen. Det skal i tillegg utføres en praktisk del med HLR ( munn til munn og hjerte komprisjon ) Ta kontakt og vi planlegger gjennomføring av teori og praktisk del.
Opplæringen ble gitt iht. REACH-direktivet vedlegg XVII post 74, Nivå 1 Grunnleggende
Vi tilbyr HMS grunnkurs i arbeidsmiljø som nettkurs. Dette kurset er laget i samsvar med krav til opplæringen for verneombud og medlemmer i AMU i henhold til arbeidsmiljøloven og hovedavtalen mellom NHO og LO.
Vi tilbyr HMS– koordinator webinar. Dette kurset gir deg en praktisk og teoretisk opplæring innen HMS. Etter fullført kurs vil du ha tilstrekkelige kunnskaper innen HMS til å kunne fungere som rådgiver, sakkyndig og koordinator
HMS i landbruket er kurs i HMS for leiar og andre i landbruksnæringa. Kurset er ein kombinasjon av undervisning med kurshaldar og e-læring med avsluttande ettertest. Kurset blir halde av HMS-rådgivar frå Norsk Landbruksrådgiving.
Trygt landbruk er eit oppfriskingskurs i HMS for landbruksnæringa og er tilbydd som e-læring. Kurset er eigna for dei som allereie kan dokumentere kravet til HMS-opplæring i Arbeidsmiljølova §3-5. Kurset er berekna til 6 timar, har valfri ettertest og du får kursbevis.
NLR Vest sitt nettkurs om utvalde ugras og bekjemping av desse. Høymole, hundekjeks, lyssiv, krypsoleie, vassarve og linbendel.
Bedrifter som kan dokumentere at de følger kvalitetssystemet Bransjestandard hest kan søke Norsk Hestesenter om å bli godkjent. Godkjente bedrifter har rett til å markedsføre seg med logoen «Godkjent hestevirksomhet».