Kurs i freestyle og konkurranselydighet i Vest-Agder

Nosework-kurs

Er du nysgjerrig på hva Nosework er og ønsker tips til å komme i gang med treningen? Eller har du erfaring med nesearbeid og andre typer søk, som f.eks. smeller, og kunne tenke deg å utforske en ny "søksverden"?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 helg 2.500 kr

Rallylydighet - trinn 1

Vi tilbyr kurs i rallylydighet - trinn 1. På dette kurset går vi igjennom de viktigste grunnferdighetene hunden må kunne for å gå en bane i de laveste klassene i rallylydighet. Vi lærer oss hva de forskjellige skiltene betyr og vi øver oss på å gå flere skilter etter hverandre.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 helg 1.950 kr

Smeller Grunnkurs

Vi tilbyr Smeller Grunnkurs. Smeller er hundesporten for alle som liker nesearbeid, hvor utfordringen ligger i at hver konkurranse byr på nye lukter og søksområder som er ukjente for deltakerne!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 7 kvelder 2.200 kr

Kurs i konkurranselydighet videregående LP 1

Vi tilbyr lydighetskurs i Kristiansand. Andre steder etter avtale. Kurset er en videreutvikling etter nivå til bronsememerkeprøve. Deltakelse forutsetter gjennomført bromsemerkekurs eller tilsvarende oppnådd nvå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand

Kurs i konkurranselydighet LP

Vi tilbyr kurs i konkurranselydighet LP. Kurset består av teori og praktisk trening, fordelt over 9 kvelder. Formålet med kurset er å gjøre ekvipasjen klar til å konkurrere på ønsket nivå og motivere for videre trening.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 9 kvelder

Runderingskurs

MORIBUS Hundesenter tilbyr runderingskurs etter NBF sin konkurranse modell eller NRH. Kursavgiften inkluderer overnatting og mat. Ønsker du å melde deg på? Bruk påmeldingskjema. Har du spørsmål så ta kontakt på e-post.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 1 helg eller ukeskurs