Kurs i foto, film, lys og lyd i Sør-Trøndelag

Her finner du film og fotokurs der du lærer hvordan du tar gode bilder, lyssetting, lyd, redigering av film, animasjon, fremkalling, digitalt kamera og mye mer. Hvis du ikke finner kurset du leter etter, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss, så finner vi det for deg.

Foto prosjektutvikling

Vi tilbyr kurs om foto prosjektutvikling. Har du allerede høy fotofaglig kompetanse? Da er dette studiet for deg. Her får du fordype deg i et personlig prosjekt, med oppfølging av en personlig mentor. Studiet er det eneste av sitt slag i Norge, og holder høyt internasjonalt nivå.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 år (2 semester) 59.500 pr semester kr

Fotografi og film

Vi tilbyr en praktisk og yrkesrettet utdanning innen foto og film, som gjør deg godt rustet for kommersielt arbeid som film- og stillfotograf. Studiet gir deg kunnskap og ferdigheter innen teknikk, estetikk, kommunikasjon og kreative verktøy for film- og fotoproduksjon.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 år (4 semester) 59.500 pr semester kr

Kunstfotografi 1 år

Vi tilbyr 1-årig studie i kunstfotografi. Dette grunnstudiet er en innføring i kunstfotografi som praksis og fagområde. Studiet utvikler din selvstendighet, kreativitet, fotokunstfaglige forståelse og eget kunstneriske uttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 år (2 semester) 59.500 pr semester kr

Kunstfotografi 2 år

Vi tilbyr 2-årig studie i kunstfotografi. Dette fordypningsstudiet har som mål å hjelpe deg med å etablere ditt eget kunstnerskap. Studiet baserer seg på arbeid i verksted, og skal utvikle din selvstendighet, kreativitet, fotokunstfaglige forståelse og eget kunstneriske uttrykk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 år (4 semester) 59.500 pr semester kr

Adobe Audition - Logic - Protools - lydredigering

Vi tilbyr fysisk kurs, hvor du lærer om lydopptak, lydredigering, lydfiksing og lydmiks. Vi tilbyr kurs i programmene Adobe Audition, Logic og Protools.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 6 time 5800 kr

Grunnkurs videoovervåkning

Vi tilbyr kurs om grunnkurs videoovervåkning. Få en grunnleggende innføring i videoovervåkning Etter endt kurs skal kursdeltaker ha en grunnleggende forståelse for valg og bruk av utstyr til et basis videoovervåkningsanlegg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 4 timer 990 kr

Adobe Photoshop grunnleggende nivå 2 (e-læring i klasserom)

Vi tilbyr kurs om Adobe Photoshop på grunnleggende nivå 2 som e-læring i klasserom. Ønsker du en grundig introduksjon i verdens mest populære bildebehandlingsprogram? Etter fullført kurs vil du kjenne til de viktigste funksjonene og mulighetene i Adobe Photoshop, og mestre bruken av programmet.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager

Presentasjonsteknikk med videoopptak

Vi tilbyr kurs om presentasjonsteknikk med videoopptak. Suksesskurset innen presentasjonsteknikk. Få praktisk trening på hvordan du engasjerer tilhørerne og fremstår som en trygg og profesjonell formidler.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 20.995 kr

Adobe After Effects grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i Adobe After Effects. After Effects er et fantastisk program, men har dessverre en ganske bratt innlæringskurve. Mange gir derfor opp når de prøver på egen hånd. Synd, for After Effects kan du ha veldig mye glede av når du jobber med video.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 05.06.2024 2 dager05.06.2024 8.400 kr

Adobe Animate CC - grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i Adobe Animate CC. Med dette verktøyet kan du raskt bygge avanserte bannere, animasjoner, annonser og presentasjoner som fungerer like godt i ulike nettlesere, nettbrett og på mobil. Kurset gir en god innføring i Adobe Animate CC.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 02.05.2024 2 dager02.05.2024 7.400 kr

Adobe Photoshop - videregående kurs i bildebehandling

Vi tilbyr Adobe Photoshop - videregående kurs i bildebehandling. Lær avansert bildejustering og de beste teknikkene. Vi bruker verktøyene i Adobe Camera RAW og Adobe Photoshop. Profesjonelle metoder for deg som allerede behersker

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 dager 8.450 kr

Adobe Photoshop CC - grunnkurs i bildebehandling

Vi tilbyr grunnkurs i bildebehandling i Adobe Photoshop. På dette kurset får du prøve ulike øvelser med Adobe Bridge som midtpunkt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 18.04.2024 2 dager18.04.2024 7.400 kr

Adobe Premiere Pro grunnkurs

Vi tilbyr grunnkurs i Adobe Premiere Pro grunnkurs. I løpet av dette 2-dagers kurset får du prøvd hele prosessen, fra overføring av råstoffet til harddisken via enkel redigering fram til eksport til web og lokal avspilling.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 03.06.2024 2 dager03.06.2024 8.400 kr

Fotografi workshop (engelsk)

Vi tilbyr workshop om fotografi på engelsk. Denne workshopen er for deg som ønsker å lære mer om fotografering gjennom tips og triks fra en profesjonell fotograf. Enten fotograferingen er en hobby for deg eller du ønsker å forbedre bildene dine generelt, passer denne workshopen for deg.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim

Lær å bruke et teleskop

Vi tilbyr kurs i å bruke en stjernekikkert. Har du lyst til å lære å bruke et teleskop? Og hvordan du selv kan finne frem til spennende objekter på nattehimmelen?Har du lyst til å lære å bruke et teleskop? Og hvordan bli kjent på nattehimmelen?!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 kveld 1.490 kr

 |  1 2 3 4   |  Neste side >>