Photoshop videregående - webinar



Kursarrangør: IGM
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: kl 09:00 - 15:00
Varighet: 2 dager
Pris: 8.500

Vi tilbyr kurs i Adobe Photoshop på videregående nivå som webinar. Målsettingen med kurset er at du skal lære å utnytte bruk av lag, markering, masker samt masker på farger og justeringer for å få kreative, effektfulle og spennende bilder.

Innhold:
Skap utrolige ting med Photoshop. Fra bilderedigering og -sammensetting til digital maling, animasjon og grafisk design - alt sammen er mulig i Photoshop. Gi liv til ideene på tvers av datamaskinen og iPad-enheten. Omform bilder på magisk vis ved hjelp av AI. Etter fullført kurs skal du beherske Photoshop, og kjenne til programmets muligheter og funksjoner. På dette kurset har du det veldig gøy samtidig som du blir mer effektiv i bildebehandlingen.

Dette lærer du:
• Effektiv jobbing og snarveier
• Spennende bruk av filtre og blandemodus
• Kreativ jobbing med lag
• Sette sammen flere bilder slik at de fremstår som nye bilder
• Avansert bruk av fargekorrigering
• Forvrenge og tilpasse lag og bilder
• Jobbe i perspektiv og forsviningspunkt
• Bevegelse i bilder ved hjelp av tidslinjen

Kursholdere: Eva Amdam og Stig Aasen

Eva er instruktør i grafisk design, Illustrator, InDesign og Photoshop. Eva er utdannet grafisk designer med bred grafisk kompetanse og nesten 20 års erfaring innen design, trykk og visuell kommunikasjon for alle medier. Godt over gjennomsnittet glad i struktur og orden. Elsker derfor å lage gode maler og finne de raskeste måtene å jobbe på.

Stig Aasen er ansvarlig WEB og Photoshop ekspert. HTML og CSS, WordPress, Webstrategi, SEO, Photoshop. Stig er fagansvarlig på studiet webproduksjon, og er IGMs web-guru og fagnerd. Metaforer og humor er et par av Stigs beste pedagogiske verktøy. Om ikke Stig jobber, er han ute i seilbåten eller sitter med nesa dypt nede i faglitteratur.

Målgruppe for kurset:
Dette er kurset for deg som har jobbet en del i Adobe Photoshop eller har gått på Photoshop grunnkurs og er klar for å bli mer kreativ i Photoshop eller vil utnytte programmets muligheter enda mer. Kurset passer for kreatører, designere, markedsførere og fotografer.

Forkunnskaper:
• Photoshop grunnkurs eller tilsvarende kunnskaper