Adobe Photoshop grunnkurs modul 2 - bedriftsinterntSted: Hele landet, Vi kommer til din bedrift
          
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Ta kontakt for avtale
Varighet: 2 dager
Pris: Avtales

Vi tilbyr grunnkurs i Adobe Photoshop - modul 2 for bedrifter. Photoshopkurset gir deg teori og praksis innen avanserte teknikker for bildemanipulering og etterbehandling av digitale fotografier.

Vi er Norges største Adobe-sertifiserte kurssenter. Meld deg på kurs og lær av våre sertifiserte instruktører.
Hvorfor velge dette kurset i Adobe Photoshop:
 • Du vil lære om avanserte teknikker for bildemanipulering i Adobe Photoshop.
 • Lær om etterbehandling av digitale fotografier, kreative teknikker for arbeid med tekst og typografi, vektortegning og mer avanserte fotomontasjer.
 • Du får som deltaker utfolde deg og bruke din egen kreativitet i konkrete arbeidsoppgaver i løpet av kurset.
Kursinnhold:
 • Avansert bruk av lag
 • Masker og kanaler
 • Forbedre digitale fotografier
 • Jobbe med tekst og typografi
 • Vektortegning
 • Fotomontasjer med live objects
 • Klargjøre bilder for bruk på trykk
 • Klargjøre bilder for bruk på web
Adobe-sertifisert instruktør:

Kurset holdes med Adobe-sertifisert instruktør. Instruktøren har mange års erfaring som instruktør og konsulent innen Adobe programvare.

Målgruppe for kurset

Bedrifter

Kurset retter seg mot personer som ønsker å ta bilderedigering et skritt videre fra Adobe Photoshop grunnkurs - modul 1 og lære mer avanserte teknikker.

Forkunnskaper:
• Deltakerne bør ha gjennomgått Adobe Photoshop grunnkurs - modul 1 eller ha tilsvarende grunnleggende kunnskaper om Photoshop. Kurset er basert på den engelskspråklige utgaven av Photoshop Extended.

Kursmateriell

Kursavgiften inkluderer kursdokumentasjon, kursbevis og diplom.

Uttalelser

Svært godt fornøyd med begge kursene. Forventningene ble innfridd. Kursleder Nils med sin enorme kunnskap og sitt engasjement bidro til at disse fire dagene ble svært vellykket.
- Jan Espen Aronsen, AS Vinmonopolet

Kurset var etter forventningene. Fikk lært noen nye triks og videreføring av det jeg kunne fra før. Instruktør var meget dyktig og anbefaler andre til å søke på kurs hos Qross.
- Kim Erik Sembsmoen, Buskerud Fylkeskommune

Tålmodig og kunnskapsrik instruktør som kan sitt fag. Fikk tid til å prøve ut og spørre - og fikk svar på det jeg lurte på. Siden Photoshop er så omfattende er det lurt å forberede seg litt før kurset starter, om det er bestemte ting man vil lære. Anbefaler kurset til andre.
- Vigdis Brekkan, Norges idrettsforbund

Kurset innfridde mine forventninger og vel så det! Med en kurslærer som sørget for gode individuelle tilpasninger, hadde et eget bredt kunnskapsnivå og var opptatt av kursdeltakernes egne erfaringer, ble det to effektive og lærerike kursdager. Jeg kommer definitivt tilbake for mer faglig påfyll hos Qross :-)
- Ingvild Andersson, Varodd AS

Wow, med en slik kursholder kunne vi ha holdt på i flere dager - både kurset i seg selv og foredragsholderen stod til toppkarakter. Her fikk vi virkelig boltre oss i Photoshop, samtidig som vi lærte utrolig mange store og små "hemmeligheter" om programmet. Ikke nok med at jeg virkelig koste meg her, men det virket som om kursholderen også hadde det fint :-).
- Eirik Bornø

Vis flere tilsvarende kurs: