Førerkort moped - Klasse M

Hos kursagenten har vi oversikt over trafikkskoler og kursoversikt for moped klasse M i hele landet. For å ta mopedlappen trenger du først trafikalt grunnkurs. Deretter kan du begynne på opplæringen, og du trenger totalt 14 timers kjøring på mopeden. Selve Førerprøven består kun av en teoretisk del. I tillegg kommer mørkekjøringsdemonstrasjon som kan tas i etterkant.I tillegg til tohjulsmoped kan du med førerkort M kjøre tre- eller firehjuls moped med egenvekt ikke over 150 kg(minus batterienes vekt ved eldrift).


Si fra til oss hvis du ikke finner passende tilbud der du bor.

Førerkort moped

Vi tilbyr opplæring i førerkort for moped. Alle som har lyst på mopedlappen er hjertelig velkommen til oss ”mopedskolen” for sikker og trygg opplæring. For å få førerkort på moped må du også ha gjennomført trafikalt grunnkurs. Sikkerhet er viktig for oss med kombinasjon av teori og praksis.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Molde Molde

Moped grunnkurs - klasse AM146

Vi tilbyr obligatorisk grunnkurs på moped klasse AM146. Grunnkurset må man ta før man kan starte på trafikkopplæringen. Eleven skal gjennom drøfting med medelever og lærer, og gjennom refleksjon og oppsummering, utvikle grunnleggende forståelse for hva kjøring med moped innebærer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Drammen Drammen ca 2 1/2 time 930 kr

Moped grunnkurs - klasse AM146

Vi tilbyr grunnkurs på moped klasse AM146. Opplæringen i klasse AM146 har 4 trinn. Det er viktig å ha nådd målet for et trinn for å ha godt utbytte av opplæringa på det neste.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skien Skien 01.07.2022 (+1) 1 kveld01.07.2022 (+1) 1.320 kr

Førerkort moped klasse AM146

Vi tilbyr kjøreopplæring til førerkort på moped klasse AM146. Du må ha gjennomført trafikalt grunnkurs før mopedopplæring kan starte. Når du starter på mopedopplæring må du ta med trafikalt grunnkurs bevis og legitimasjon ved oppmøte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Carl Berner Oslo, Carl Berner 9.900 kr
Oslo, Lambertseter Oslo, Lambertseter 9.900 kr
Oslo, Slemdal Oslo, Slemdal 9.900 kr
Oslo, Vika Oslo, Vika 9.900 kr

Mopedførerkort

Ta mopedførerkort hos oss.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hurum Hurum 8.650 kr

Moped - klasse AM 146

Team Trafikkskole Haugesund førerkort for moped - klasse AM 146. Etter og ha gjennomført trafikalt grunnkurs må du i tillegg gjennomføre et 4 timers kurs (grunnkurs moped) for å kunne øvelsekjøre hjemme og ved trafikkskolen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 7.500 kr
Karmøy Karmøy 7.500 kr

Førerkort moped klasse AM146

Vi tilbyr førerkort for moped klasse AM146. LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand

Førerkort mopedbil klasse AM147 (3 og 4 hjul)

Vi tilbyr førerkort for mopedbil klasse AM147 (3 og 4 hjul). LEARN er en merkevare innen trafikkopplæring. Vi utvikler bransjen med ny teknologi og spennende metoder. Dette gjør vår opplæring gøy, og gir deg et høyt læringsutbytte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand

Mopedopplæring - klasse AM 146

Vi tilbyr førerkort på moped klasse AM 146. På grunn av ny læreplan som trådte i kraft 01.01.17, er mopedopplæringen blitt mer omfattende. Det som er nytt er: Sikkerhetskurs (3 timer teori) og trinnvurdering (2 x 1 time). Opplæringen har blitt mer individualisert.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kristiansand Kristiansand 5 dager 6.500 kr

 |  1 2 3 4 5   |  Neste side >>