Haugaland Transportskole AS

Gjennom godt samarbeid skal vi hjelpe deg med å nå målene dine!
Hos oss møter du engasjerte og positive ansatte som bryr seg om din trivsel og trygghet. Vi vil at du skal få den beste opplæringen på Haugalandet, og vil alltid være der for å støtte deg på veien mot å bli en trygg og ansvarlig fører. Vi jobber hardt hver dag for å øke trafikksikkerheten og fremme holdningsskapende arbeid. Som en del av dette arbeidet, ønsker vi å møte deg, og miljøet rundt oss med stolthet, entusiasme og engasjement. Vi vil hjelpe deg med å bidra til at nullvisjonen på norske veier oppnås. Hos oss skal du få opplæring av kvalitet, og den støtten du trenger. Vi vil alltid ha deg i fokus, og vil alltid lytte til dine synspunkter og behov. Vi vil sørge for at du blir godt ivaretatt og at du trives mens du lærer. Sammen kan vi jobbe mot å nå dine mål og skape en tryggere og bedre fremtid på norske veier.


 |  1 2 3 4   |  Neste side >>

Buss (klasse D) - Trinn 1 Grunnkurs

Vi tilbyr førerkort for buss klasse D - Trinn 1 Grunnkurs. Etter å ha gjennomført opplæringen for klasse D skal eleven ha den kompetansen som er nødvendig for å kunne kjøre buss forsvarlig, og for å kunne ivareta de oppgaver som er bussførerens ansvar.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 3 timer 1.600 kr  

Førstehjelp (for de over 25 år)

Vi tilbyr Førstehjelp (for de over 25 år) (tema 5 og 6). Personer som skal øvelseskjøre både privat og på kjøreskole må ha fullført trafikal grunnkurs før øvelseskjøringen kan starte.

Sted Dato Varighet Pris
Etne Etne 1 dag 500 kr  
Haugesund Haugesund 1 kveld 500 kr  
Karmøy, Åkra Karmøy 1 dag 500 kr  
Karmøy, Åkra Karmøy 1 dag 500 kr  
Vindafjord Vindafjord 1 kveld 500 kr  

Gunnkurs Mopedkurs - klasse AM146

Velkommen til grunnkurs mopedlappen (AM146). Grunnkurs klasse AM146 er en del av opplæringen til å få mopedlappen. Denne klassen gir deg førerrett til å kjøre moped som har fart på maks 40 km/t. Dette gjelder både tohjuls, trehjuls og firehjuls moped.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 kveld 890 kr  
Karmøy Karmøy 1 kveld 890 kr  
Sauda Sauda 1 kveld 890 kr  
Tysvær Tysvær 1 kveld 890 kr  
Vindafjord Vindafjord 1 kveld 890 kr  

Lastebil og buss -Trinn 1 Grunnkurs C, C1, D, D

Vi tilbyr Grunnkurs Lastebil og buss - trinn 1 C, C1, D, D. Etter å ha gjennomført opplæringen, skal eleven ha den kompetansen som er nødvendig for å kunne kjøre lastebil /buss forsvarlig, og for å kunne ivareta de oppgaver som er førerens ansvar.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 3 timer 2000 kr  

Lastebil og vogntog (Klasse C og C1) - Trinn 4 Lastsikringskurs

Vi tilbyr førerkort for lastebil og vogntog klasse C og C1 - Trinn 4 Lastsikringskurs. Etter å ha gjennomført opplæringen for klasse C skal eleven ha den kompetansen som er nødvendig for å kunne kjøre lastebil forsvarlig, og for å kunne ivareta de oppgaver som er lastebilførerens ansvar.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 dag 4500 kr  

Lastebil og vogntog (klasse C og CE)

Vi tilbyr førerkort for lastebil og vogntog klasse C og CE. Etter å ha gjennomført opplæringen for klasse C skal eleven ha den kompetansen som er nødvendig for å kunne kjøre lastebil forsvarlig, og for å kunne ivareta de oppgaver som er lastebilførerens ansvar.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund  

Lastebil og vogntog (klasse C og CE) - Teorikurs C og D

Vi tilbyr førerkort for lastebil og vogntog klasse C og CE - Teorikurs C og D. Etter å ha gjennomført opplæringen for klasse C skal eleven ha den kompetansen som er nødvendig for å kunne kjøre lastebil forsvarlig, og for å kunne ivareta de oppgaver som er lastebilførerens ansvar.

Sted Dato Varighet Pris
Etne Etne 4 dager 5.600 kr  
Haugesund Haugesund 4 dager 5.600 kr  

Lastebil og vogntog (klasse C og CE) - Trinn 1 grunnkurs

Vi tilbyr førerkort for lastebil og vogntog klasse C og CE - Trinn 1 grunnkurs. Etter å ha gjennomført opplæringen for klasse C skal eleven ha den kompetansen som er nødvendig for å kunne kjøre lastebil forsvarlig, og for å kunne ivareta de oppgaver som er lastebilførerens ansvar.

Sted Dato Varighet Pris
Haugesund Haugesund 3 timer 1.600 kr  
 |  1 2 3 4   |  Neste side >>