Etterutdanning for yrkessjåfører - YSK i Finnmark

YSK etterutdanning - persontransport

Vi tilbyr YSK etterutdanning - persontransport. Myndighetene har innført krav om regelmessig etterutdanning for alle yrkessjåfører. Etterutdanningen skal sikre at yrkessjåføren har kunnskap om den seneste tekniske utviklingen innenfor transport- og logistikkbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 5 dager
Tana Tana 5 dager

YSK etterutdanning godstransport - helgekurs

Vi tilbyr YSK etterutdanning godstransport som helgekurs. Myndighetene har innført krav om regelmessig etterutdanning for alle yrkessjåfører. Etterutdanningen skal sikre at yrkessjåføren har kunnskap om den seneste tekniske utviklingen innenfor transport- og logistikkbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 2 helger

YSK etterutdanning godstransport - ukeskurs

Vi tilbyr YSK etterutdanning godstransport som ukeskurs. Myndighetene har innført krav om regelmessig etterutdanning for alle yrkessjåfører. Etterutdanningen skal sikre at yrkessjåføren har kunnskap om den seneste tekniske utviklingen innenfor transport- og logistikkbransjen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 09.09.2024 (+2) 5 dager09.09.2024 (+2) 10.250 kr
Tana Tana 30.09.2024 5 dager30.09.2024 10.250 kr

YSK Etterutdanning utvidelse persontransport (7t)

Vi tilbyr YSK Etterutdanning utvidelse persontransport (7t). Alle som kjører minibuss, buss, lastebil eller vogntog mot vederlag, må ta etterutdanningen for å inneha førerrett som yrkessjåfør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 1 dag 2.500 kr

Utrykningskurs - kode 160

Vi tilbyr utrykningskurs - kode 160. Utrykningskjøring, utdanning og vedlikeholdstrening for utrykningssjåfører. Kursarrangør er Universitetssykehuset Nord Norge.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Finnmark Finnmark 11 dager Ta kontakt kr

YSK Etterutdanning - en dag utvidelse til godstransport

Vi tilbyr Etterutdanning yrkessjåfører (YSK) en dag utvidelse til godstransport. Kurset tilbys til de som har godkjent YSK for klasse D1/D og er obligatorisk for å kunne fornye retten til mot vederlag å utføre godstransport med kjøretøy i førerkortklassene C1, C1E, C, CE.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsanger Porsanger 1 dag 2.400 kr
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 1 dag 2.400 kr

YSK Etterutdanning - godstransport

Vi tilbyr YSK Etterutdanning yrkessjåfør - godstransport. Kurset er obligatorisk for å kunne fornye retten til mot vederlag å utføre godstransport med kjøretøy i førerkortklassene C1, C1E, C, CE. Det er krav om at deltakerne innehar gyldig førerrett for en av nevnte førerkortklasser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsanger Porsanger 5 dager Ta kontakt kr
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 5 dager Ta kontakt kr

YSK etterutdanning persontransport

Vi tilbyr YSK Etterutdanning yrkessjåfør - persontransport. Kurset er obligatorisk for å kunne fornye retten til mot vederlag å utføre persontransport med kjøretøy i førerkortklassene D1, D1E, D, DE. Det er krav om at deltakerne innehar gyldig førerrett for en av nevnte førerkortklasser.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Porsanger Porsanger 5 dag Ta kontakt kr
Sør-Varanger / Kirkenes Sør-Varanger / Kirkenes 5 dag Ta kontakt kr

Etterutdanning av yrkessjåfører- YSK utvidelse persontransport 7t

Vi tilbyr etterutdanning av yrkessjåfører- YSK utvidelse persontransport 7t. Dette kurset er for deg som har 35t etterutdanning for godstransport, men ønsker og utvide til persontransport.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 31.08.2024 1 dager31.08.2024 2.000 kr

YSK Etterutdanning yrkessjåfør - godstransport

Vi tilbyr YSK etterutdanning yrkessjåfør - godstransport. Godskurs med mulighet for utvidelse til persontransport. Alle som i arbeid eller på fritiden utfører person- eller godstransport mot vederlag med et kjøretøy som krever førerkort for lastebil eller buss, må ha yrkessjåførkompetanse (YSK).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 26.08.2024 (+3) 5 dager26.08.2024 (+3) 9.800 kr

YSK Etterutdanning yrkessjåfør - kombi

Vi tilbyr YSK etterutdanning yrkessjåfør - kombi. Alle som i arbeid eller på fritiden utfører person- eller godstransport mot vederlag med et kjøretøy som krever førerkort for lastebil eller buss, må ha yrkessjåførkompetanse (YSK).

Sted Neste kurs Varighet Pris
Alta Alta 11.11.2024 5 dager11.11.2024 9.800 kr

Fagbrev yrkessjåfør - teori til fagprøven - virtuelt klasserom

Vi tilbyr fagbrev yrkessjåfør - teori til fagprøven som virtuelt klasserom. Har du relevant arbeidserfaring og ønsker å få dokumentert hva du kan? Teorikurs til fagbrev er første steg på veien for å dokumentere din kompetanse.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 17.09.2024 100 timer / 8 måneder17.09.2024 23.900 kr

Yrkesnorsk yrkessjåfør - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for yrkessjåfør som virtuelt klasserom. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk generelt, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje. Samtidig vil du få bedre innsikt i arbeidskulturen for ditt fag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 60 timer / 4 måneder 5.995 kr

Yrkesnorsk yrkessjåfør buss - virtuelt klasserom

Vi tilbyr kurs om yrkesnorsk for yrkessjåfør buss som virtuelt klasserom. Yrkesnorsk er norskkurs som fokuserer på det språket og ordforrådet du trenger i akkurat ditt yrke. Målet med kurset er at du skal lære mer norsk generelt, og få bedre forståelse for ord og uttrykk som brukes i din bransje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 09.09.2024 60 timer / 3 måneder09.09.2024 5.995 kr

Fagbrev yrkessjåfør intensivkurs - nettstudie

Vi tilbyr intensivkurs til fagbrev yrkessjåfør som nettstudie. Yrkessjåførkurset er for deg som jobber med gods- eller persontransport. Kurset gir deg teorien (vg3) som du må ha før du kan avlegge fagprøven. Kurset passer for deg som har erfaring innen transportbransjen og ønsker fagbrev.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 26.08.2024 1 semester (1 kveld pr uke)26.08.2024 20900 kr