Engelskkurs - Lær engelsk i Malta

Her finner du alle typer kurs i engelsk, enten du ønsker å lære engelsk som selvstudium på mp3 eller cd-rom, eller du ønsker privatundervisning / klasseromsundervisning. Du finner engelsk språkkurs for alle nivåer, fra nybegynner til viderekommen. Finner du ikke et engelskkurs som passer for deg, ringer du oss bare på 417 65 300, så finner vi det for deg.

Engelsk språkreise for seniorer - St Julians og Sliema

Vi tilbyr språkreiser for seniorer til St Julians og Sliema

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta Malta

Språkreise i engelsk + fotball på Malta - ungdommer

Vi tilbyr språkreise i engelsk + fotball på Malta for jenter og gutter i alderen 10 - 16 år som vil kombinere profesjonell fotballtrening og engelskkurs. Dette er en flott mulighet for spirende fotballstjerner til å bli lagt merke til av AC Milan.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta Malta 2 uker

Språkreise til Gozo

Vi tilbyr språkreise til Gozo Ordet Gozo betyr glede. Lille Gozo ligger bare 20 minutters båttur fra Malta, og er en fredfull, idyllisk øy med små, sjarmerende fiskerlandsbyer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta, St Julians og S... Malta fra 2 - 24 uker
Malta, Gozo Malta fra 2 - 24 uker

Språkreise til St. Julians - ungdommer

Vi tilbyr språkreise til St. Julians for ungdommer. St Julians er Maltas største fornøyelsessentrum, med mange turister sommerstid, og et intensivt natteliv med høy puls.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta Malta fra 1 - 4 uker

STS - Engelsk språkreise til Malta

Vi tilbyr engelsk språkreise til Malta. Malta har lenge vært et viktig sentrum for kulturell utveksling, og i mange hundre år har øyen tatt imot reisende fra hele verden. Du kan bli en del av denne skjønne tradisjonen ved å bli med på en Språkreise til denne idylliske Middelhavsøyen i sommer.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta Malta 15.07.2020 14 eller 21 dager15.07.2020 fra 19.995 kr

Engelskkurs i Gozo / Malta

Vi tilbyr engelskkurs i Gozo / Malta . Language Abroad har valgt å samarbeide med den familiedrevne skolen BELS som har skole både på Malta og Gozo i tillegg til at de driver ferieskole for ungdommer i påskeferien og i sommerferien.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Malta Malta