Et kurs hvor en lærer 9 retter som en kan lage enkeltvis, eller sette sammen til en meny alt etter som en ønsker.
Inge lager en forrett en hovedrett og en dessert som gjestene spiser. Deretter deles gruppen i 3 grupper som lager 2 retter hver. Her blir det fart og moro. Ta med forkle og gode sko for her skal alle være med.
Våren har mange dager som skal feires. Konfirmasjoner, fødselsdager samt barnedåper og brylluper. På dette kurset lager vi 4 forretter og 4 hovedretter som passer ypperlig i festlig lag.
Vi tilbyr det store dessertkurset. For alle sotmoser. Vi lager alle de store desserter, diverse kremer, iser og ikke minst lekre terter og kaker. Vi lager også litt konfekt og lærer å tempererer sjokolade.
Vi tilbyr dessertkurs for bedrifter og større grupper. Kurset er et ypperlig arrangement for din bedrift og kan skreddersys etter deres ønsker.
Vi tilbyr matkurs i høstens delikatesser. Hjort, and(a), fasan, reinsdyr, diverse sopp og rotgrønnsaker blir brukt på dette kurset.
Dette er et annerledes kurs hvor vi setter ned tempo og bruker mer til på hver rett. Inge lager alle rettene og sitter ned på langbord og spiser rett for rett.
Av alle de matkurs jeg har hatt, har noen retter utmerket seg. På dette kurset lager vi noen av rettene som har vært mest populære. Dette er del to, da jeg fant ut i arbeidet med første kurset at det er mange retter jeg har lyst å presentere på nytt.
En samling av retter som har utmerket seg. Dette er siste kurs i denne serien. Kurset består av retter jeg har lyst å presentere på nytt.
Høsten er en god tid for skalldyr. Det begynner å bli kaldt i sjøen og vi har masse godt å ta av. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.
Når det er kaldt i sjøen er en god tid for skalldyr. Vi lager supper, sauser og ikke minst masse flotte tips til hverdagsmiddager og anledninger hvor vi skal ha gjester. Gjerne hvor et sunt kosthold står på tapetet.
Vi tilbyr forbedret utgave av fjorårets julekakekurs. Vi lager konfekt og julens kaker + litt forskjellige desserter som Multemousse, lakrisis, fondant.
Kurs med utgangspunkt i norske middagsretter. Flere og flere spør om jeg kan sette opp et kurs hvor de Norske hverdagsrettene kan være hovedfokus.
Vi tilbyr Cake afternoon with Jolanta. Come along to learn how to prepare and to decorate different cakes. Jolanta will teach you as well how to decorate cakes with fancy but easy edible decoration !
Vi tilbyr French Macaron with Jolanta. The Macaron is considered to be the jewel of french pastries in Europe. Macarons are in a league of their own. You will learn how to make basic macarons and will prepare some festive colours and flavours.
Vi tilbyr vin og dessertkurs: søtt eller salt til dessertviner (med 5 forskjellige små franske kaker og 2 forskjellige oster).