Andre malekurs i Sør-Trøndelag

Her finner du utradisjonelle og litt mer spesialiserte malekurs. Eksempel på slike kan være; porselenmaling, Vedic art, abstrakt maling, sommerkurs i maling, kunsthistoriekurs osv.
Ta kontakt med oss hvis du vil at vi skal hjelpe deg å finne ett kurs i ditt nærområde.

Helgekurs i Kunstmaling (2 helger)

Helgekurs (to helger) i kunstmaling. Instruktør er Andreas Mandal Fortes som har lang erfaring i å undervise ungdom og voksne i malekunst. Kurset er nytt av året, og beregnet på alle som er interessert i å lære å male - nybegynnere og mer erfarne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 2 helger 3900 kr

Kunstmaling

Vi tilbyr kurs i kunstmaling. Har du lyst til å male, men ikke riktig vet hvordan du kommer i gang? Andreas Mandal Fortes er en inspirerende lærer, og har lang erfaring i å veilede både nybegynnere og viderekomne.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 10 dager 3.900 kr

Botanical printing workshop (english)

Join us for an immersive 2-day workshop where you will discover the fascinating art of botanical printing on fabric and paper. This hands-on experience will allow you to explore the intricate beauty of nature and learn techniques to create stunning prints using plants and flowers.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Trondheim Trondheim 1 helg 1.600 kr

Graffiti kurs: En genial skisseteknikk - nettkurs

Vi tilbyr grafittikurs: en genial skisseteknikk som nettkurs. I dette kurset vil jeg lære bort en nokså ukjent og fascinerende skisseteknikk som vil gi deg som kursdeltaker uante muligheter. Gjennom kurset vil jeg lære deg hvordan du bruker skisseteknikken fra a til å.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1 time 399 kr

Høstens Online 4 ukers Malekurs

4 ukers online malekurs i abstrakt akryl. Dette er kurset hvor man kan delta enten man er helt ny innen malingens verden eller om man er erfaren og ønsker mer inspirasjon og ny læring.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4 uker 1650 kr

Retreat med meditasjon og Vedic Art malekurs

Velkommen til fantastiske Palazzo Stabile I Piemonte, Italia! Dette retreatet er en kombinasjon av meditasjon, tilstedeværelse og energiøvelser - natur, stillhet og ro - og fordypelse og uttrykk gjennom grunnkurset i Vedic Art.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 dager 998 EUR kr