Graffiti kurs: En genial skisseteknikk - nettkursKursarrangør: Artskill AS
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 1 time
Pris: 399

Vi tilbyr grafittikurs: en genial skisseteknikk som nettkurs. I dette kurset vil jeg lære bort en nokså ukjent og fascinerende skisseteknikk som vil gi deg som kursdeltaker uante muligheter. Gjennom kurset vil jeg lære deg hvordan du bruker skisseteknikken fra a til å.

Innhold:
Teknikken vil kunne gi deg en aha- opplevelse og mulig for alle og enhver å mestre. Teknikken vil gi deg muligheten til å gjengi og «prosjektere» et motiv fra et lite bilde til ubegrenset størrelse uten at du trenger å tegne perfekte ruter eller bruke matematikk. I tillegg trenger du ikke strømtilgang for å drive eksempelvis projektor.

Kursholder: Steinar Caspari
Steinar begynte og male graffiti i nattens mulm og mørke på slutten av 90-tallet. I løpet av noen år forsto han at det ikke var adrenalinet ved å male ulovlig graffiti han egentlig søkte, men ønsket om å få «kung fu» , eller bli en mester innenfor graffitikunst.

I 2005 hadde han, sammen med en kompis landets første kommersielle graffitiutstilling i Larvik. Mot all forventning blei alle verker solgt i løpet av utstillingens første 30 time. (Ha i bakhodet at graffiti på denne tiden ikke på noen måte var å regne som stuerent). Dette snudde opp ned på alt.

Idag har han mer enn 1000 oppdrag bak seg for store og «små» kunder, eksempelvis Aker konsernet, Utenriksdepartementet, Oslo universitetssykehus samt flere kjente nasjonale og internasjonale medieprofiler. Caspari er også kjent for sine superrealistiske dobbelteksponerte forskyvningsmotiver. Steinar jobber nå mye på store lerreter og har åpnet sitt eget galleri og verksted i Tønsberg, Caspari Artspace.

Materiell inkludert:
• Fire episoder med video hvor metoden forklares og vises.

Forhåndskrav / Utstyr:
• Forhåndskunnskaper ikke nødvendig.

Utstyr:
• Et lerret
• Tusjer (helst vannbasert eller akryl) (du kan også bruke kull, kritt eller pensel)
• Et digitalt verktøy med en app som tillater deg å jobbe i lag.
• (Utstyr gjennomgås også i introduksjonen av kurset.)

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker grafittikurs: en genial skisseteknikk som nettkurs