Andre hundekurs i Andebu

Hundens språk i praksis - nettbasert

Vi tilbyr hundens språk i praksis som nettbasert undervisning. Bli med på dette helgekurset der du lærer enda mer om hvordan hunden din “snakker” med deg, og hvordan du enkelt kan bruke kroppsspråket ditt til å kommunisere med hunden din.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 01.05.2021 1 helg01.05.2021 1.200 kr

Hundens språk inkludert bonusleksjon med Turid Rugaas- nettbasert

Vi tilbyr hundens språk inkludert bonusleksjon med Turid Rugaas som nettbasert undervisning. Lær hvordan du kan bedre forstå og bli forstått av hunden din. Få umiddelbar tilgang til 3,5 timer undervisning om hundens språk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3,5 time 495 kr

Valpekurs (online + praktisk trening)

Et online nettkurs i kombinasjon med praksis. 5 direktesendinger på webinar og 3 - 4 praktisk kurskveldeRune Fjellanger gir undervisning ved bruk av et unikt materiale av videoer og svarer på spørsmål underveis. Våre kurselever sier at dette var mye bedre enn forventet - et tilbud til hele familien!

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 6 uker

Online Valpekurs m/25% rabatt

Årets kuleste valpekurs er online. Voof.no inviterer til online valpekurs med mange videoleksjoner som dekker det aller meste du trenger å vite når man får valp i hus. Her får du 2-veis kommunikasjon med instruktørene. De 30 første får 25% rabatt med rabattkode: KURSAGENT-25. Velkommen til voof.no

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 1300 kr

Hundehjelp - Privattimer

Har du en hund som har en form for adferdsproblem? Vi tar på oss alle slags problemer og har lang erfaring med adferd hos hunder. Instruktøren som hjelper til med deres utfordringer har utdannet seg som adferdskonsulent og kan mye om psykologi hos hunder.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 – 3 timer avhengig av problemets ... 1.500 kr

Kenneltreff hos oppdretter

Vi tilbyr kenneltreff hos oppdretter. Dette er et kurs der du som oppdretter har tenkt på å invitere valpekjøpere til valpetreff.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Hele landet Hele landet 1 helg Avtales kr