Andre massasjekurs i Oslo

Slings in Motion Blend 1

In combination with “Anatomy Trains in Motion” and “Slings Essentials” foundation courses, “Slings in Motion Blend” forms a well-rounded education package that gives you the theoretical and practical understanding for a deliberate, fascia-focused movement practice.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Kjelsås Oslo, Kjelsås 3 dager 6900 kr

Massasjekurs - Vitalmassasje Trinn 1

Ønsker du å bli utdannet vitalmassør? Dette massasjekurset er todelt og går over ti intensive kursdager med praksisperioder i mellom. Trinn I er fire + en dag, med praksisperiode mellom. Du lærer å gi en vitaliserende og avslappende massasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4.500 kr

Massasjekurs - Vitalmassasje Trinn 2

Vi tilbyr massasjekurs - Vitalmassasje Trinn 2. Ønsker du å bli utdannet vitalmassør? Dette massasjekurset er todelt og går over ti intensive kursdager med praksisperioder i mellom. Trinn II går over fem dager, fordelt på to helger, med praksisperiode mellom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Sentrum Oslo, Sentrum 4.500 kr

Kurs i kopping massasje

Kopping er en svært effektiv form for massasje, løser opp muskelspenninger. Reduserer smerter og stimulerer blodsirkulasjonen, slik at avfallsstoffer kan fjernes i fra muskler og vev. Kopping kan og brukes til å stimulerer organer /organsoner via huden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 21.09.2024 2 dager21.09.2024 3500 / 3850 kr

Kurs i ledd og ryggsøylebehandling etter Dornmetoden

Vi tilbyr kurs i Dornmetoden - en behandling til selvhjelp som benyttes til å korrigere feilstillinger i ryggraden og andre ledd. Dornmetoden er en skånsom metode til korrigerer usymmetri i kroppens skjelett. På vårt 2-dagers kurs lærer du alt du behøver å kunne for å praktisere Dorn-metoden.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 19.10.2024 2 dager19.10.2024 3500/ 3850 kr

Ansiktsmassasje med kjevetøy

Dyp bindevevsmassasje i ansikt Er du massasjeterapeut, osteopat eller fysioterapeut? Vill du lære deg unike teknikker for kjeve problematikk, bihule plager, og migrene problemer? Bli med på 1-dags workshop med dtr teknikker. Deep tisue release tekker i ansikt, hals og nakke samt kjeve tøy.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bærum Oslo, Bærum 30.08.2024 (+1) 1 dager30.08.2024 (+1) 4.500 kr

Dyp bindevevsmassasje kropp for profesjonelle terapeuter

Er du massasjeterapeut, osteopat eller fysioterapeut? Vill du lære fantastiske teknikker som hjelper dine pasienter med fordøyelsesplager, menstruasjonsplager, korsryggssmerter, murring i ben, og øker bevegelighet ved frossen skulder?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bærum Oslo, Bærum 31.08.2024 (+1) 2 dager31.08.2024 (+1) 6.000 kr

NOMAS Diplom massør - oppmøte / nettundervisning

Vi utdanner NOMAS Diplom Klassiske Massører: start 18. august - 11. desember 2024 NOMAS er en av kun to godkjente skoler i Norge av Norges Massasjeforbund. Utdannelsen er modulbassert og går over ca. 7-9 dager hver måned. Studieavgift - besøk vår hjemmeside, send SMS eller ring oss på: 93 898 037

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 18.08.2024 1 semester18.08.2024 9600 kr

NOMAS Fotmassasje-kurs

Vi balanserer og stimulerer hele kroppen gjennom en NOMAS fotmassasje. Fot-massasje, et kurs du vil ha nytte av hele livet! Du vil lære å gi en aldeles nydelig fotmassasje med effektive teknikker og gode grep.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Økern Oslo, Økern 4 timer 1100 kr

Tantrisk massasjeveiledning for par

Vi tilbyr kurs i tantrisk massasjeveiledning for par. Kanskje kjenner dere en lengsel etter å prøve noe nytt i forholdet, eller å åpne dere opp for en annen form for intimitet?

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Ila Oslo, Ila 3 timer

Cellulittbehandlingskurs

Lær en enkel og svært effektiv massasje som kombinert med utvalgte eteriske oljer, gir en sunnere, slankere og strammere kropp. Metoden gir raskt resultater ved cellulitt og væskeopphopning, og like viktig - man får bedre blod- og lymfesirkulasjon, økt energi og sterkere immunforsvar.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo, Bislett Oslo, Bislett 1 dag 2.500 kr

Avspenningsmassasje

Avspenningsmassasje er Nivå 1 i vår massasjeutdanning, men kan også tas alene. Du lærer å gi kundene en solid og behagelig helkroppsmassasje.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 9.900 kr

Dypvevsmassasje

Dypvevsmassasje er Nivå 2 i vår massasjeutdanning, men kan også tas alene. Du lærer å løse kundenes muskelproblemer på en effektiv måte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 14.850 kr

Massasjekurs for par

Dette er massasjekurset for deg som har lyst til å massere (og bli massert av) kjæresten. Her lærer du teknikker og metoder som har god effekt på muskler samtidig som du unngår å slite ut fingrene! Perfekt som gave.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 2.990 kr

Massasjeutdanning Nivå 1

Bli profesjonell massør! Her lærer du en populær behandlingsform som demper stress, øker blodsirkulasjonen og lindrer smerte.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 20.790 kr

VEKS-kurs

VEKS-kurs gir massører og alternative behandlere et godt grunnlag for å drive sin virksomhet på en effektiv og forsvarlig måte. Vitenskap – Etikk – Kommunikasjon – Samfunn.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 4.950 kr

 |  1 2   |  Neste side >>