Skulle du ønske du hadde bedre karakterer? Mangler du generell studiekompetanse? Her finner du lærere og andre som kan tilby leksehjelp i matematikk, norsk, samfunnsfag, engelsk, naturfag, kjemi og historie. Du finner også kurs i studieteknikk. Ta kontakt med oss hvis du ikke skulle finne leksehjelpen du trenger i ditt område, så finner vi noen som kan hjelpe deg.
Vi tilbyr biologi 1 labkurs. Lab-øvelser er en del av muntlig-praktisk eksamen i biologi 1, og legger grunnlaget for en tredjedel av din karakter. Vi anbefaler derfor at du deltar på lab-kurs og gjennomfører lab-øvelser før muntlig-praktisk eksamen.
Vi tilbyr kurs i biologi 1 som privatist. Skal du studere medisin eller odontologi, bør du ha biologi 1. Eller du kan ta det fordi det er gøy og fordi du får realfagspoeng. Biologi 1 er både spennende og nyttig i hverdagen. Og på ett semester er du klar til å avlegge privatisteksamen i biologi 1.
Vi tilbyr kurs i biologi 2 labkurs. Labøvelser er en del av muntlig-praktisk eksamen i biologi 2, og legger grunnlaget for en tredjedel av din karakter. Vi anbefaler derfor at du deltar på labkurs og gjennomfører labøvelser før muntlig-praktisk eksamen.
Vi tilbyr kurs i biologi 2 som privatist. Biologi 2 er lurt å ta hvis du skal studere helsefag. Dessuten er det både spennende og nyttig, og pensumet fornyes i takt med moderne forskning. Du lærer hvordan livsprosessene på jorda fungerer, både over korte og lengre tidsperioder.
Vi tilbyr språkkurs i engelsk VG1. Engelsk bør du ha uansett hva du skal studere videre. That´s just the way it is. Du lærer å beherske engelsk både skriftlig og muntlig, og blir kjent med forskjellige måter å snakke engelsk på rundt om i verden.
Vi tilbyr fysikk 1 labkurs. Labøvelser er en del av muntlig-praktisk eksamen i fysikk 1, og legger grunnlaget for en tredjedel av din karakter. Vi anbefaler derfor at du deltar på labkurs og gjennomfører labøvelser før muntlig-praktisk eksamen.
Vi tilbyr kurs i fysikk 1 som privatist. Fysikk 1 er innledningen til et område med enormt spenn - fra stjerner og galakser til de minste byggesteinene for det du ser rundt deg i hverdagen. Du lærer om fysikkens begreper, symboler og språk, og du får en innføring i praktisk laboratoriearbeid.
Vi tilbyr kurs i fysikk 2 som privatist. I Fysikk 2 går du dypere inn i stoffet enn i fysikk 1. Du lærer om den klassiske og den moderne fysikken og hvordan vi bruker matematikk og matematiske modeller til å beskrive naturen.
Vi tilbyr generell studiekompetanse 23/5-pakken. Er du 23 år eller eldre og ute etter generell studiekompetanse? Har du minst 5 år med arbeidspraksis eller utdanning, trenger du bare 6 fag for å kunne søke opptak til universitet eller høyskole.
Vi tilbyr kurs i geofag 1 som privatist. Vil du vite hvordan jordskjelv, tsunamier og tropiske orkaner oppstår, og hvordan du kan forebygge skader ved naturkatastrofer. Geofag 1 lærer deg om dette og mye mer.
Vi tilbyr kurs i geofag 2 som privatist. Globale klimaendringer har ulike virkninger som har stor betydning for levekår og økonomisk utvikling. Geofag 2 tar deg gjennom en reise på en varmere jord.
Vi tilbyr kurs i geografi som privatist. Hvordan er planeten vår bygget opp, hvorfor flytter folk som de gjør og hvordan analyserer du et kart. Geografi er et svært mangfoldig og aktuelt fag.
Vi tilbyr kurs i grunnleggende matematikk forberedende til 1 + 2P. I dette forkurset øver vi inn igjen glemte regneferdigheter i emner som brøk, prosent og algebra. Slik at du kan stille godt forberedt til å gjennomføre kurs i P-matematikk.
Vi tilbyr grunnleggende kurs i VGS-matte - forberedende til R1/S1. Er det en stund siden du gikk på videregående og hadde matematikk? Eller har du tatt P-matematikk på videregående og bestemt deg for å gå videre med matematikk? Da kan det godt være at du trenger et krasj-kurs i forkunnskaper.
Vi tilbyr kurs i historie som privatist. Med historie i ryggsekken blir det lettere å forstå hva som skjer rundt deg i samfunnet - både i hverdagen og i det internasjonale nyhetsbildet. Lettere å imponere i neste pubquiz blir det også.
Vi tilbyr kurs i historie påbygg. Du må ha historie hvis du vil ha generell studiekompetanse. I dette faget får viktig innsikt i verdens- og norgeshistorien, helt fra antikken og frem til i dag. Historie er en av de seks studiekompetansefagene og kreves for å få generell studiekompetanse.
Vi tilbyr kurs i kjemi 1 som labkurs. Labøvelser er en del av muntlig-praktisk eksamen i kjemi 1 og legger grunnlaget for en tredjedel av din karakter. Vi anbefaler derfor at du deltar på labkurs og gjennomfører labøvelser før muntlig-praktisk eksamen.
Vi tilbyr kurs i kjemi 1 som privatist. Her får du innblikk i atomenes verden - hvordan de er bygget opp og hvilke egenskaper de har. Du lærer om periodesystemet, molekyler, organiske forbindelser, kjemiske reaksjoner, syrer og baser.
Vi tilbyr kurs i kjemi 2 labkurs. Labøvelser er en del av muntlig-praktisk eksamen i kjemi 2, og legger grunnlaget for en tredjedel av din karakter. Vi anbefaler derfor at du deltar på labkurs og gjennomfører labøvelser før muntlig-praktisk eksamen.
Vi tilbyr kurs i kjemi 2 som privatist. Du lærer om stoffene som bygger verden, og om ulike stoffers påvirkning på miljøet rundt oss. Du lærer også om hvordan vi kan utvikle nye industrielle metoder som reduserer den moderne verdens negative effekt på naturen.
Vi tilbyr kurs i kroppsøving som privatist. Finn ut hvilken effekt fysisk aktivitet har for helsen, hvordan du trener smartest, og lær det viktigste om store og små idretter. Kroppsøving er et teoretisk fag du har praktisk nytte av.
Vi tilbyr kurs i matematikk 1P som privatist. Hva gir deg viktig hverdagskunnskap og er et nødvendig utgangspunkt for videre studier? Svar: Matematikk 1P. Hvor stor er sjansen for at du vinner i Lotto, og hvordan setter du opp et husholdningsbudsjett.
Vi tilbyr matematikk 1P med teskje som privatist. Matematikk 1P gir deg viktig hverdagskunnskap og er et nødvendig utgangspunkt for videre studier. Sliter du litt med faget, er dette kurset noe for deg.
Vi tilbyr kurs i matematikk 1T som er et teoretisk matematikkurs. Du lærer å løse likninger og likningssett, regne med logaritmer og forstå funksjoner. Sannsynlighet, geometri og trigonometri lærer du også.
Vi tilbyr kurs i matematikk 2P som privatist. Matematikk 2P gir deg generell kompetanse i matematikk. Dette er kunnskap du trenger både i hverdagen og i videre studier. I dette kurset går du videre fra matematikk 1P og lærer mer om potensregning og funksjoner.
Vi tilbyr kurs i matematikk 2P-Y som privatist. I dette kurset går du videre fra 1P-Y og lærer mer om potensregning, sannsynlighet, statistikk og funksjoner. Du lærer også hvordan du lager matematiske modeller.
Vi tilbyr kurs i matematikk innføring 1P, 1T, 2P-Y som privatist. Er det lenge siden du har hatt matte? Dette innføringskurset i matematikk er for deg som skal ta eksamen i 2P, 1T eller 2P-Y i løpet av skoleåret.
Vi tilbyr kurs i matematikk innføring R1/S1 som privatist. Dette innføringskurset i matematikk er for deg som skal ta eksamen i R1 eller S1 i løpet av skoleåret. Kurset er rett før skolestart. Ta kontakt med din skole for å få vite dato for oppstart.
Vi tilbyr kurs i matematikk R1 som er et teoretisk matematikkfag som gir deg bred kunnskap i matematikk. Det gir deg samtidig det matematiske grunnlaget du trenger i fysikk og kjemi. Du lærer blant annet om logaritmer, sannsynlighetsregning, geometri, vektorer og funksjoner.
Vi tilbyr kurs i matematikk R2 som privatist. R2 er et teoretisk matematikkfag som gir deg bred kunnskap i matematikk. Samtidig får du det matematiske grunnlaget du trenger i fysikk og kjemi. Du lærer om blant annet integralregning, rekker og trigonometri.
Vi tilbyr kurs i matematikk S1 som privatist. I matematikk S1 lærer du mer om blant annet likningssett, regning med logaritmefunksjoner og sannsynlighetsregning. Du lærer også om hvordan denne matematikken brukes i økonomi og samfunnsfag.
Vi tilbyr kurs i matematikk S2 som privatist. I matematikk S2 går du videre fra S1. Du lærer mer om likningssett, logaritmer og funksjoner. Du får også en grundig innføring i fagområdene økonomi og statistikk.
Vi tilbyr naturfag labkurs. Labøvelser er en del av muntlig-praktisk eksamen i naturfag, og legger grunnlaget for en tredjedel av din karakter. Vi anbefaler derfor at du deltar på labkurs og gjennomfører labøvelser før muntlig-praktisk eksamen.
Vi tilbyr kurs i naturfag som privatist. Dette faget er byggesteinen for realfagene. Skal du ta realfag og tenker at du gjerne skulle hatt litt bedre grunnlag, kan det lønne seg å ta opp igjen dette faget også.
Vi tilbyr språkkurs i norsk muntlig og skriftlig. Norsk er både et viktig fag og et nyttig redskap til å gjøre det godt i andre fag. Blir du flink til å skrive og prate for deg, blir både studiene og yrkeslivet enklere for deg.
Vi tilbyr språkkurs i norsk sidemål som privatist. Sliter du med å huske forskjell på sterke og svake nynorske verb, substantivbøyning og hva det var med an-be-het-else-ordene, er dette et kurs for deg.
Vi tilbyr kurs i psykologi 1 som privatist. Du lærer blant annet om psykologiens historie og utvikling, utviklingspsykologi, læring og psykologiens biologiske grunnlag. Du blir kjent med ulike personlighetstyper og hvordan personligheten formes gjennom livet.
Vi tilbyr kurs i psykologi 2 som privatist. Har du sett på en reality-serie og lurt på hvorfor deltakerne oppfører seg som de gjør? I psykologi 2 vil du blant mye annet få forståelse for hvordan grupper fungerer og hvordan omgivelsene kan påvirke måten vi oppfører oss på.
Vi tilbyr påbygging til generell studiekompetanse med fagbrev. Har du fagbrev eller har gått 3 år yrkesfag på videregående, kan denne pakkeløsningen være veien til generell studiekompetanse.
Vi tilbyr påbygging til generell studiekompetanse uten fagbrev. Har du 2 år yrkesfag, men mangler fagbrev og studiekompetanse? Denne pakkeløsningen kan være veien til et ferdig vitnemål og studiemuligheter.
Vi tilbyr kurs i religion og etikk som privatist. Du lærer om de store verdensreligionene og om religiøse tradisjoner i Norge og resten av verden. Du får også innsikt i hvilke spenninger som oppstår både globalt og nasjonalt i det religiøse mangfoldet vi lever i.
Vi tilbyr kurs i rettslære 1 som privatist. Rettslære tar for seg de viktigste rettsreglene i samfunnet, hvordan du finner frem i Norges lover og hvordan rettsapparatet fungerer. Med andre ord: viktig kunnskap du har nytte av i hverdagen.
Vi tilbyr kurs i rettslære 2 som privatist. Hvilke rettigheter har enkeltpersoner i møte med myndigheter, store organisasjoner og bedrifter? Rettslære 2 gir deg svarene. Faget er delt inn i hovedområdene erstatningsrett, menneskerettigheter, avtalerett, forbrukerrett og forvaltningsrett.
Vi tilbyr kurs i samfunnskunnskap som privatist. Samfunnskunnskap er et sentralt fag der du får grunnleggende kunnskap om hvordan samfunnet fungerer. For å få generell studiekompetanse så må du ha eksamen i samfunnskunnskap.
Vi tilbyr kurs i sosialkunnskap som privatist. I Sosialkunnskap lærer du om menneskets utvikling fra spedbarn til alderdom. Hvordan ulike påvirkninger i ulike aldre former personlighet til hver enkelt av oss.
Vi tilbyr kurs i sosiologi og sosialantropologi som privatist. Både sosiologien og sosialantropologien er opptatt av hvorfor vi er som vi er eller gjør som vi gjør: er vi født sånn eller har vi blitt sånn? Hvorfor man spiser med pinner i Kina og kniv og gaffel i Norge.
Vi tilbyr språkkurs i tysk 1 fellesfag som privatist. Du lærer deg grunnleggende tysk skriftlig og muntlig og får innsikt i kultur og samfunn i tysktalende land. Tysk 1 er ett av fagene du kan ta for å oppfylle kravet til 225 årstimer valgfritt fremmedspråk på videregående.
Vi tilbyr språkkurs i tysk 1 programfag som privatist. Du lærer deg grunnleggende tysk både skriftlig og muntlig. Samtidig får du innsikt i samfunnet og kulturen i tysktalende land. Tysk 1 og 2 programfag utgjør én av to valgfrie fordypninger innenfor programområde for samfunnsfag, språk og økonomi.
Vi tilbyr språkkurs i tysk 2 fellesfag. Du lærer å beherske grunnleggende tysk skriftlig og muntlig, og får innsikt i historie, geografi, kultur og samfunn i tysktalende land. Tysk 2 er ett av fagene du kan ta for å oppfylle kravet til 225 årstimer valgfritt fremmedspråk på videregående.
Privatundervisning med fleksibel timeplan. Pris per time: 550 kr/t. Pakkepris på 10 timer (500 kr/t). Pakkepris på 20 timer (450 kr/t) Transportavgift 90 kr/ besøk (Nesodden)
Privatundervisning med fleksibel timeplan. Målet er å lære spansk på kortest mulig tid. Pris per time: 550 kr/t. Pakkepris på 10 timer (500 kr/t).
Enkelttime: 550 kr/t. Pakkepris på 10 timer (500 kr/t). Pakkepris på 15 timer (450 kr./t). For å mestre skriftlig og muntlig spansk er det viktig å utvikle et ordforråd ved siden av å jobbe med spansk grammatikk.
Enkelttimer: 550 kr/t. Pakkepris på 10 timer (500/t). Pakkepris på 15 timer (450/t). Spansk nivå II bygger på nivå 1 eller spansk fra grunnskolen. Faget fokuserer på språkferdighet, kommunikasjon og kulturforståelse. Nivå 2
Privatundervisning med fleksibel timeplan. Pris per time: 550 kr/t. Pakkepris på 10 timer (500 kr/t). Pakkepris på 20 timer (450 kr/t). Transportavgift 90 kr/ besøk (Nesodden)
Privatundervisning med fleksibel timeplan. Spanskkurs for deg som ønsker å styrke muntlige ferdighetene dine. Enkelttimer (500 kr/t). Pakkepris på 10 timer (450/t). Transportavgift 90 kr/ besøk (Nesodden)
Privatundervisning med fleksibel timeplan. Enkelttime: 550 kr/t. Pakkepris på 10 timer (500 kr/t). Pakkepris på 15 timer (450 kr./t). Transportavgift 90 kr/ besøk (Nesodden)
Privatundervisning med fleksibel timeplan. Målet er å lære spansk på kortest mulig tid. Pris per time: 500 kr/t. Pakkepris på 10 timer (450 kr/t). Transportavgift 90 kr/ besøk (Nesodden)
This is a beginner`s course in Norwegian, for adults with another native language. You will learn both to write and talk basic Norwegian, by working with topics such as personal relationships, everyday language, Norwegian society and employment.
Vi tilbyr kurs i barn og skilsmisse. Forskning viser at skilsmissen påvirker barna mindre negativt hvis foreldrene har et godt samarbeid
Vi tilbyr kurset Eksamensklar - et kurs for deg med eksamensnerver. Er du en av de mange som gruer seg til eksamen? Er nervene et hinder for å kunne prestere ditt beste? Hvordan ville det ha vært å glede deg til eksamen?
Vi tilbyr kurs i forebygge frafall i skolen - dropouts - Gode valg. Gode Valg er et undervisningsopplegg som er skreddersydd for å inngå i faget Utdanningsvalg på ungdomstrinnet.
Vi tilbyr kurs i voksen med skilte foreldre? Voksne opplever også at foreldre skiller seg. Den hjemlige banen som har vært forutsigbar hittil i livet, brytes opp.
Vi tilbyr kurs i å bruke en stjernekikkert. Har du lyst til å lære å bruke et teleskop? Og hvordan du selv kan finne frem til spennende objekter på nattehimmelen?Har du lyst til å lære å bruke et teleskop? Og hvordan bli kjent på nattehimmelen?!
Vi tilbyr frivillighetskonferansen 2022. Hvordan ser fremtidens frivillighet ut, og hva er viktig å tenke på for å lykkes med et bærekraftig frivillig miljø? Vi ønsker også å belyse det grønne skifte og hvilke mulighetsrom som ligger her for frivilligheten.
Vi tilbyr konferanse om spesialundervisning som virker 2024. Spesialundervisningen er stadig under lupen for å prestere bedre, være mer treffsikker og vise til resultater. Vi har samlet forskere og praktikere til to dager med påfyll og praktiske eksempler.
Sommerlab er et populært fem-dagers forskerkurs for elever på 4.–6. trinn. På kurset lærer barna om naturvitenskapens spennende verden. De får utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr og bruke kreativiteten til å løse morsomme oppgaver.
Vi tilbyr nettkurs om 2070: Veien forbi klimaendringene. Hvordan skal vi sammen komme oss forbi klimakrisen? Aldri har vi mennesker påvirket klimaet og planeten vår mer enn vi gjør i dag.
Vi tilbyr hybridkurs om astronomiske observasjoner i klasserommet i 2 deler som nettkurs. I dette nettkurset lærer du hvordan du kan bruke fjernstyrte astronomiske teleskoper og du gis innføring i sentrale begreper man bør kjenne til for å bedrive observasjonell astronomi.
Vi tilbyr en kursrekke om astronomiske observasjoner i klasserommet i 3 deler som nettkurs. Kurset arrangeres i delingsplattformen Teams, som er en del av Microsoft 365.
Vi tilbyr kurs om BHG, SFO/AKS, 1 - 7 klasse: Barna som utfordrer oss via streaming. Kurset handler om barna som utfordrer oss med sin væremåte. De som strever med temperament, følelser og reaksjoner, og som ofte kommer i konflikt med sine omgivelser.
Vi tilbyr nettkurs om barns medvirkning i SFO/AKS. SFO skal bidra til at barn møter og ser verdien av et likestilt samfunn der alle har mulighet til å bli sett og hørt. Gjennom å delta i fellesskap får barna øve på å tilpasse seg andre, men også sette egne grenser og uttrykke egne behov.
Vi tilbyr nettkurs om barns seksualitet. Noen kaller det doktorleker, andre kaller det mor-og-far-leker, men hvordan reagerer vi når barn leker seksuelle leker? Og hvordan reagerer vi hvis vi ser at et barn tar på seg selv i tide og u-tide?
Vi tilbyr nettkurs om barns vennskap og relasjoner. Vennskap mellom barn er noe vi ofte tar for gitt, og de fleste barn vil i løpet av tiden i barnehagen finne og holde på venner. Noen vennskap kan til og med vare livet ut.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO - når følelser blir atferd. Barn har sterke følelser som ofte vises i utfordrende atferd. I hverdagen møter vi mange barn som ikke har det godt med seg selv, som ofte strever i samspill eller havner i konflikter med andre barn og med de voksne.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO/AKS, 1 - 7 klasse: når følelser blir atferd - hvordan møter vi vanskelige følelser hos barn på en klok måte? Barn har sterke følelser som ofte vises i utfordrende atferd.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO/AKS, 1. - 4. trinn: Lek med plass for alle. Innhold i kursene vil tilpasses og tilrettelegges, både i innhold og omfang, til de enhver tid aktuelle behov og beskrives detaljert i hvert kurs sin kursbeskrivelse / kursinvitasjon.
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO/AKS, 1. - 4. trinn: Når barn er pårørende. Innhold i kursene vil tilpasses og tilrettelegges, både i innhold og omfang, til de enhver tid aktuelle behov og beskrives detaljert i hvert kurs sin kursbeskrivelse / kursinvitasjon.
Vi tilbyr nettkurs om BHG/SFO flerkulturell kommunikasjon. Innhold i kursene vil tilpasses og tilrettelegges, både i innhold og omfang, til de enhver tid aktuelle behov og beskrives detaljert i hvert kurs sin kursbeskrivelse / kursinvitasjon.
Dette nettkurset inneholder teoriene bak arbeidsmåten. Vi går kort innpå forskning. Kursholder gir en rekke konkrete eksempler på strukturene brukt i praksis. I løpet av kurset vil du få kunnskap om hvordan du som pedagog kan sette i gang med CL på barnetrinnet på en enkel måte.
Vi tilbyr nettkurs om Cooperative Learning for førsteklasselærere. Læring gjennom lek og utforskning blir mer vektlagt i de nye læreplanene. Hvordan kan vi tilrettelegge for lekpreget læring og et aktivt klasserom.
Vi tilbyr nettkurs om Cooperative Learning i ungdomsskole, videregående skole og voksenopplæringen over to kursdager. Ny overordnet del og nye læreplaner stiller større krav til at læring skal skje gjennom samarbeid.
Vi tilbyr nettkurs om demokrati og medborgerskap med kursholder Mathilde Fasting. Etter påmelding får du en kursbekreftelse på e-post. Noen dager før kursstart mottar du en møteinnkalling i plattformen Teams, der nettkurset finner sted.
Vi tilbyr nettkurs om den dyktige assistenten over 2 kvelder. Assistenter / pedagogiske medarbeidere, er en stor og viktig ressurs i barnehage og SFO/AKS. De er alltid til stede i barnegruppen, også når pedagogisk personale jobber med planlegging, har samtaler og møter.
Vi tilbyr kurs i dybdelæring og relevans i historiefaget via streaming. Alle lærere er opptatt av læringslyst, av å skape en indre motivasjon hos elevene til å henge med på det som skal skje i en skoletime.
Vi tilbyr nettkurs om elever med høyt læringspotensial. Hva kjennetegner elever med høyt læringspotensial. Hvordan kan vi identifisere dem og hva sier forskningen om hvordan vi bør tilrettelegge for denne elevgruppen. Hvordan kan lærere gjenkjenne elever med stort læringspotensial i klasserommet.
Vi tilbyr kurs i en liten åpen økonomi og EØS-avtalen som nettkurs. Det er uro i den internasjonale økonomien. Storbritannia har forlatt EU. Kina vokser fram som en ledende verdensøkonomi i geopolitisk rivalisering med USA. Frihandelen fortsetter, men betingelsene endres både i Europa og globalt.
Vi tilbyr nettkurs i engelsk på småskoletrinnet over 2 kursdager. Hva er det nye i engelskfaget, og hva betyr det for undervisningen? Hva skal vi ha fokus på i engelsktimene? Kurset vil gi innsikt i endringene, praktiske eksempler, tips og undervisningsideer.
30 år etter Berlinmurens fall er demokratiet igjen under press. Når populismen kombineres med autoritære holdninger og nasjonalisme kan den true det liberale demokratiet, skape polarisering og undergrave minoritetenes rettigheter.
Vi tilbyr nettkurs om fagfornyelsen og den nye elevrollen. Dette nettkurset er en oppfølging av kurset Fagfornyelsen og den nye lærerrollen, og legger til rette for hvordan man i større grad kan involvere elevene, gjøre dem til medbestemmende og aktive deltakere i egen læring.
Vi tilbyr nettkurs om fagfornyelsen og den nye lærerrollen. Elevenes motivasjon for skolen er synkende, og den faller tidligere enn før. Elevene etterspør bedre relasjoner til læreren og ønsker mer personlig tilrettelagt læring, noe som har fått forsterket aktualitet i den koronakrisen vi er inne i.
Vi tilbyr nettkurs om flerkulturell kompetanse. Mange barnehager og skoler har familier fra ulike kulturelle og religiøse bakgrunner. Hvordan møter vi dette i hverdagen? Hvordan kan vi utvikle oss til å bli en flerkulturell virksomhet bygd på likeverd og gjensidig respekt?
Vi tilbyr nettkurs om BHG, SFO, 1 - 4 klasse: Forstå hvordan det er inni meg når jeg er ute av meg. Barn som har det vanskelig kan ha en svært voldsom og uforutsigbar atferd. De kan streve med store reguleringsvansker, utagerende atferd, konsentrasjon og uro.
Vi tilbyr nettkurs om fra skriving til lesing - om utforskende skriving og helhetlig språkfokus i begynneropplæringen. Den viktigste endringen i norskfaget er at eleven i større grad skal eksperimentere og bruke sin nysgjerrighet, særlig på de lavere trinnene.
Vi tilbyr nettkurs om framtidas skole for bærekraftig utvikling, sett i lys av medborgerskap og livsmestring. I dette kurset får du en innføring i fagfornyelsens integrering av de tverrfaglige temaene med spesiell vekt på bærekraftig utvikling.
Vi tilbyr nettkurs over 2 kvelder om førsteklasselæreren - en førsteklasses lærer. I løpet av kurset vil du få mange praktiske eksempler, tips om organisering, lister med tips og noen enkle undervisningsopplegg som du kan ta i bruk de første skoleukene.
Vi tilbyr nettkurs om gode relasjoner - nøkkel til all god læring. For å klare å prestere, er vi avhengige av gode relasjoner rundt oss. En god relasjon mellom lærer og elev, er den viktigste enkeltfaktoren i skolen.
Vi tilbyr nettkurs om Grej of the Day. Innhold i kursene vil tilpasses og tilrettelegges, både i innhold og omfang, til de enhver tid aktuelle behov i grunnskole, videregående skole og i voksenopplæringen og beskrives detaljert i hvert kurs sin kursbeskrivelse / kursinvitasjon.
Vi tilbyr nettkurs om grenser og mestring. Hverdagen i barnehagen og på SFO / AKS består ofte av små og store konflikter, mellom barn og mellom barn og voksne. Hvorfor kan det noen ganger virke så vanskelig å skape balanse og legge til rette for den gode arenaen for lek, omsorg, læring og danning?
Vi tilbyr todelt nettkurs i GRS: Vurderingspraksis med lave skuldre, og læring i fokus. Nye læreplaner, nye metoder, dybde og bredde og helt menneske. Hvordan i huleste takle den såkalte «Fremtidens skole», og ikke henge igjen i gamle mønstre.
Vi tilbyr nettkurs om GRS/VGS: Livsmestring og robusthet som tema i skolen og for samarbeid med foreldre. Barn som gruer og vegrer seg, føler seg utestengt eller som ikke finner seg til rette i fellesskapet, og voksne som ofte kan bli stående i dilemmaer når de skal hjelpe barn til å mestre hverdag.
Vi tilbyr nettkurs i GRS: Hva venter elevene i matematikk fremover, og hva vet vi om eksamen i 2023? Kjerneelementene i matematikk i LK20 legger vekt på utforsking, problemløsing, modellering, anvendelse, argumentasjon, representasjon, kommunikasjon, abstraksjon og generalisering.
Vi tilbyr nettbasert GRS: klasselesekurs for lærere på 1. - 7. trinn. Formålet vil være å styrke sikker og kontrollert lesing (ordavkoding), sammen med fordypning, kritisk tenkning og argumentasjon (forståelse).
Vi tilbyr nettkurs i GRS: Å se på underveisvurdering i barneskolen med nye briller. I underveisvurderingen i fag skal elever delta i vurderingen av eget arbeid og reflektere over egen læring og faglige utvikling.
Vi tilbyr nettkurs om GRS: gutter og lesing - en tapt kamp, eller finnes gutteleseren. Hvorfor leser ikke gutter like mye som jenter? Eller stemmer det? Vi vet at lesing er viktig for dem som skal ta høyere utdanning.
Vi tilbyr nettkurs i GRS: Hvordan bruke Minecraft til å lære elevene programmering på barnetrinnet. Allerede på 5. trinn skal elevene programmere med variabler, vilkår og løkker. Det kan være vrient å introdusere disse konseptene for elevene.
Vi tilbyr nettkurs i hvordan kan programmering bidra til økt forståelse. Dette nettkurset egner seg for lærere i videregående skole. Hvordan kan programmering bidra til økt forståelse og kompetanse i sannsynlighet? Sannsynlighet er det temaet der programmering egner seg aller best.
Vi tilbyr nettkurs om hvordan lage pedagogiske, digitale escape rooms via streaming. Escape room er en metode som kan brukes i undervisningen i alle fag på alle nivåer! I dette kurset viser vi hvordan du kan bygge opp pedagogiske escape rooms, som gjennomføres digitalt.
Vi tilbyr nettkurs om hvordan lede gode læringsprosesser i matematikk. De fleste matematikklærere på mellomtrinnet og ungdomstrinnet opplever at det er vanskelig å møte elevens behov i klasserommet.
Vi tilbyr nettkurs om hvordan lærer hjernen best. Dette kurset handler om hva som skjer i hjernen når vi lærer og om undervisningsmetoder som bedrer samspillet mellom langtidshukommelsen og arbeidsminnet i læringsprosessen.
Vi tilbyr nettkurs om hvordan omsette fagfornyelsens ideer i praksis i fremmedspråkene. I dette kurset presenteres noen metoder for hvordan man kan jobbe med dybdelæring, kommunikasjon, metakognisjon og tydelig progresjon.
Vi tilbyr nettkurs om lærer uten rettebunker via streaming. På skolen jobber vi med læring. Det er selvsagt. Likevel ramler vi så alt for ofte i vurderingsgrøfta, og ordet vurdering er tidvis mer høyfrekvent hos elevene enn ordet læring.
Vi tilbyr nettkurs om inkluderende læringsmiljø og mestring i skolehverdagen. Inkluderende læringsmiljø og elevenes muligheter for mestring er sentrale prinsipper og grunnleggende verdier i norsk skole. Hva innebærer egentlig disse begrepene? Hvordan kan vi lykkes med å inkludere alle elever?
Vi tilbyr nettkurs om inkluderende språkopplæring i praksis via streaming. Skolen skal være en inkluderende skole for alle. En forutsetning for å lykkes med det, er at alle skolens ansatte ser på forskjellighet og mangfold som en verdi, styrke og ressurs.
Vi tilbyr nettkurs om inspirasjon til arbeid med tverrfaglige tema i kunst og håndverk. I dette nettkurset får du konkrete eksempler på undervisningsopplegg, med vekt på skaperglede, dybdelæring, fagovergripende kompetanser og tema på tvers av fag.
Vi tilbyr nettkurs om Kina - stormakten som imponerer og skremmer. Dette foredraget tar opp utfordringene Kinas gjenerobring representerer. Kinas formidable økonomiske fremgang de siste tiårene vekker både beundring og frykt i resten av verden.
Vi tilbyr klasselesekurs 8. - 13. trinn, voksenopplæring som nettkurs. Kurset vil gi et grunnlag for at lærere i ungdomsskolen, videregående skoler og voksenopplæringen skal kunne samarbeide om å gjennomføre en felles leseperiode eller et klasselesekurs.
Vi tilbyr nettkurs om konsentrasjon og oppmerksomhet hos barn. På kurset får du kunnskaper og innsikt i hvordan de voksne kan legge til rette for bedre konsentrasjon, og betydningen av tidlig innsats. Kursdeltakernes spørsmål og innspill vil være av stor betydning, og vil bli drøftet og besvart.
Vi tilbyr nettkurs om lek som vekker bekymring. Alle barn leker, og stort sett leker de fint. Så slår vi oss til ro, og barna får holde på med sitt. Da kan vi observere på avstand, og gjøre andre ting som står på vent. Mange som har jobbet i barnehage en stund kan kjenne seg igjen i dette.
Vi tilbyr nettkurs om lekelyst! - rom for lek i SFO/AKS. Leken skal ha stor plass i SFO, og barna skal hver dag ha tid og rom til lek. SFO skal tilrettelegge for, og støtte opp om, at leken kan stimulere til vennskap, relasjonsbygging, språkutvikling, undring og kreativitet.
Vi tilbyr nettkurs om lesekondis og leseglede - hvordan kan vi få leseglade elever. Leseengasjement og leselyst er avgjørende for å øve opp lesekondisen: og lesekondis er avgjørende for både mengde- og dybdelesing: som igjen er avgjørende for leseferdigheten.
Vi tilbyr nettkurs om lesing hos dagens unge. Vi vet at det leses mindre enn før, og at barn og ungdom leser lite skjønnlitteratur og lesning i fritid har falt dramatisk. I konkurranse med andre medier og plattformer taper lesing stadig terreng.
Vi tilbyr nettbasert kurs om livsmestring i praksis. Sosial og emosjonell kompetanse er sentral for livsmestring og helse. Å håndtere følelser, tanker og atferd er ferskvare.
Vi tilbyr kurs om livsmestring og robusthet via streaming. Hvordan kan vi som arbeider i skolen bidra til å styrke og utvikle robuste barn, som tåler hverdagens opp- og nedturer. Det kreves en robusthet for å finne fotfeste i hverdagens stress og mange utfordringer.
Vi tilbyr nettkurs om lærende underveisvurdering i praktisk matematikk, vg1 og vg2. Konkrete tips til vurderingssituasjoner og oppgaver som stimulerer elevens læring. Har du noen gang kommet ut fra en eksamen eller vurderingssituasjon og tenkt at du kan mer enn du gjorde da du gikk inn?
Personalet i barnehage / SFO og på småskoletrinnet skal ha et bevisst forhold til at barn kan være utsatt for omsorgssvikt og overgrep - og ha kunnskap om hvordan de kan oppdage og forebygge dette. Hvordan kan arbeid med vurdering gjøre personale i stand til å oppdage barn i risiko?
Vi vet at sensitive barn profitterer enda mer enn andre barn på et positivt oppvekstmiljø, derfor er din rolle så viktig. Det sensitive barnet er avhengig av at du er en god og kompetent voksen når barnet møter deg med både den beste og den verste utgaven av seg selv.
Vi tilbyr nettkurs i programmering for lærere i 1. - 7. trinn over 2 økter à 3 timer. Hvorfor og hvordan skal vi lære bort programmering? Hva legger vi i analog programmering og algoritmisk tenkning for 1. - 7. trinn? Hva kan programmering gjøre som verktøy i de ulike fagene?
Vi tilbyr nettkurs i programmering i matematikk R og S fordelt over to økter à tre timer. Dette kurset forbereder deg på programmering i matematikkfagene S1, S2, R1 og R2. Vi tar utgangspunkt i de nye læreplanene.
Vi tilbyr 5-delt nettbasert kursrekke om relasjonskompetanse i skolen. Relasjonskompetanse er kunnskaper, ferdigheter, evner og holdninger som etablerer, utvikler, vedlikeholder og reparerer relasjoner mellom mennesker, og må sies å være kjernen i god klasseledelse (Spurkeland, 2012).
Vi tilbyr nettkurs om relativt moderne fysikkundervisning, digitale muligheter. Fysikk og teknologi har fått stor betydning i dagens samfunn. Evne til nytenking og forståelse av naturfaglig teori er kompetanser som vil bli enda viktigere i framtida.
Vi tilbyr nettkurs om samfunnskunnskap og historie i videregående skole og i voksenopplæringen. Undervisning av minoritetsspråklige elever i historie og samfunnskunnskap kan by på utfordringer for læreren. Elevene kan ha svake norskkunnskaper og de kan ha annen skolebakgrunn enn den norske.