Veiledning til ledelse og personalgrupper



Kursarrangør: PlanB
Sted: I våre lokaler eller vi kommer til dere
          Oslo, Bjerke
Kursadresse: Refstad allé 30, 0586 Oslo (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: Avtales

PlanB AS har snart ti års erfaring i å hjelpe mennesker med å etablere og arbeide etter tydelige og individuelt utarbeidede målsettinger. I noen situasjoner har det vært påkrevet å gjøre store snuoperasjoner, mens det i andre situasjoner har gitt stor effekt å foreta små justeringer i riktig retning

Du har større handlingsromenn du tror. PlanB har sin hovedvekt av kompetanse og erfaring knyttet til endrings- og utviklingsarbeid i familier både i privat og offentlig regi. Vi har arbeidet med å hjelpe familier og foreldre med de oppgaver som skal løses i denne gruppen. Som i all menneskelig kontakt er det nødvendig å se seg selv for å se andre. Gjennom dette er det mulig å få til smidig og effektivt samarbeid, der det relasjonelle ikke blir støy, men en trygg base der man sammen når felles mål.

Nå tar vi kunnskapen vår ut av terapirommet og inn på din arbeidsplass

Gjennom veiledning på leder- og mellomledernivå hjelper vi med å etablere og tydeliggjøre målsettinger og handlingsmuligheter. PlanB kan bistå bedrifter i å samkjøre og styrke både lederteam og leder-ansatte-forhold. I enhver bedrift vil det være viktig å hente ut potensielle ressurser i den enkelte, samtidig som en gjerne ønsker å utvikle eller beholde en felles plattform som grunnlaget for bedriftens varemerkebygging. Gjennom strukturert veiledning og ressurskartlegging vil PlanB kunne bistå med å gjenkjenne de ansattes styrker og utfordringer, og derav hjelpe med å finne hva som motiverer og utvikler den enkelte både individuelt og i team. Vi ønsker å kunne tilby deg og din bedrift veiledning på områder som:

• Hvordan kan du som leder øke viljestyrken i teamet?
• Hvilke tanke- og handlingsmønstre er typisk i bedriften?
• Hvordan kan du som leder øke viljestyrken i teamet?
• Kultur og struktur – hvordan påvirkes bedriftens resultat?
• Hvordan gjennomføre den vanskelige samtalen?
• Stressmestring
• Jobb og familie – mestring, trygghet og effektivitet

Målgruppe for kurset:
Vi har erfaring med terapi i alle aldre, og tar imot alle