Valpekurs - form en trygg og velfungerende valpKursarrangør: Doglife Hundeskole
Sted: Melshu
          Sør-Trøndelag, Trondheim
Kursadresse: Øysand, 7224 Melhus (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Varighet: 6 kvelder
Pris: 2.150

Vi tilbyr valpekurs. Hovedfokus på våre valpekurset er å lære seg å utvikle en trygg og velfungerende valp. Vi legger vekt på at hund og eier skal få et godt samarbeid fra første stund.

Først og fremst, gratulerer med ny valp! Å være en nybakt valpeeier er både spennende, givende, herlig og krevende på en og samme tid. Valpen har hele verden foran seg, og som hundeeier er det vår oppgave å veilede valpen på en god måte, slik at valpen forhåpentligvis vokser opp til å bli en trygg og selvsikker hund som fungerer godt i samfunnet vi lever i.

På våre valpekurs er vi opptatt av et godt grunnlag, og å bygge en god relasjon mellom deg og din valp. Samarbeidet mellom hund og eier står derfor sentralt i valpekurset. Vi legger også vekt på at du som hundeeier skal få et godt hundehold, og at du skal lære mer om trening av hund.

"Men jeg har hatt mange hunder, så jeg trenger ikke gå på kurs."
-Vi har mange kursdeltakere som er godt vant med hund. Alt fra oppdrettere til konkurranseutøvere, mennesker som driver med jakt og vanlige familiehunder. Felles for disse er at de som regel går på kurs for valpen sin del. I tillegg øyner de hele veien muligheten til å friske opp sin egen kunnskap. Uavhengig om du er en erfaren hundeeier, eller om dette er din første hund, så vil både du og hunden ha stort utbytte av å delta på valpekurs. Etter vår formening er et godt valpekurs kanskje det viktigste av alle kurs du noen gang kommer til å investere i.

Vårt mål er at du uansett forkunnskaper skal være motivert for videre trening etter endt kurs hos oss. Vi streber etter at du skal erfare både mestringsfølelse, og ikke minst en uvurdelig glede over å trene med hunden din. Avslutningsvis, skulle det oppstå utfordringer med treningen i etterkant - så er det alltid noen fra vårt team som vil forsøke å bistå deg etter beste evne. 

Eksempel på innhold:
• Kontakt/ samarbeid
• Innkalling
• Gå pent i bånd
• Sitt
• Hva gjør vi når valpen blir redd/ usikker
• Hvordan gjøre valpen mottakelig for trening
• Hvordan sosialisere valpen med andre hunder
• Avslapning/ ro trening
• Lære valpen at det lønner seg å ta riktige valg
• Hvordan bryte uønsket atferd

Kurset passer for valper fra 9 uker – 6 måneder.
Alle valper må være vaksinert.

Kurset består av totalt 6 kurskvelder x 2 timer:
1 kveld med teori
5 kvelder med praktisk trening av hund

eller et helgekurs med 1 kveld teori og 2 dager praksis

Kurset går over 1 kveld pr uke
Pris: 2000,- (+150 ved innendørs hall)


Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker valpekurs. Kurset passer for valper fra 8 uker - 6 måneder. Alle valper må være vaksinert.


Eksamen/sertifisering:
Diplom deles ut etter endt kurs.

Vis flere tilsvarende kurs: