Trinn 3 Profesjonell nevrocoach - samlinger



Kursarrangør: Mentalskolen
Sted: Akershus, Ski
Akershus
Kursadresse: Idrettsveien 28, 1400 Ski (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Kl 09:00 - 17:00 alle dagene
Pris: 41.000

Lær hvordan du løfter ferdighetene dine til neste nivå, med sikte på å jobbe profesjonelt som coach. Forstå hvordan kognitiv nevrovitenskap og evidensbasert kunnskap om hjernens funksjon underbygger effekten av teknikkene du hittil har lært.

Innhold:
Vår tids revolusjon skjer innen hjerneforskning. Det som for få år siden var studiet av biologi og hjernens oppbygning, er nå blitt utvidet til studiet av tanker og følelser i relasjon til hjernen og dens struktur og funksjon. Bli oppdatert på nyere forskning fra kognitiv nevrovitenskap som underbygger teknikkene vi bruker i endringsarbeid og coaching! Det svirrer mange myter rundt læring og utvikling, mange vi selv har trodd på. Disse gjennomgår vi og knuser på dette trinnet. Du lærer du også mer om hva som skal til for å lykkes på markedet som coach, og ikke minst repeterer og driller vi på kunnskap og øvelser fra tidligere trinn.

Modul 1; Fremtidens Coach
Myteknusing om endring og læring. Få innsikt i den nyeste forskningen innen endring og coaching. Hva vet vi egentlig om hva som funker og ikke? Kritisk lesning og tenkning er viktig, hvordan og hvorfor? Lær hvordan du trekker linjene mellom den kognitive psykologien og kognitiv coaching.

Modul 2; Coach og Business
Intro til business. Jobb med ditt fokus og etabler forståelse for å ha en nisje og målgruppe, lær produktutvikling og kursoppbygning. Vi ser på hvilken digital kunnskap du trenger - hvor begynner du, og hva vil du med coachingen din? Hva fungerer og hva fungerer ikke, hva MÅ du mestre rundt markedsføring på SoMe? Vi bygger ditt business mindset.

Modul 3; Profesjonell Nevrocoach
Velkommen til bootcamp. masse trening/øving med tett oppfølging og feedback.
• Stegvis praktisk trening:
• Mål for timen/prosessen
• Strategiprosess/kartlegging
• "Tiltaksliste" for endringsarbeid
• Coaching på meta-programmer/mønstre, endringsarbeid

Kursledere:
Jeanette Sleveland har jobbet fulltid med utvikling av mennesker og organisasjoner siden 2006, i hovedsak via utdanning, kurs og bedriftsinterne prosesser. Hun har sertifisert og utdannet hundrevis av coacher og ledere i coaching og coachende lederskap. Hun har holdt foredrag, kurs og undervist på CoachTeam - House of Leadership sin leder- og coach utdanning fra 2006 til 2020. I perioder har hun også undervist på ulike høyskoler og universiteter, blant annet Atlantis Medisinske Høyskole, Active Education (samarbeid med Høgskolen i Innlandet) og CoachTeam – House of Leadership sitt samarbeid med Universitet i Agders (UiA) etterutdanningsprogram på studiet: Kreativ ledelse og coaching.

Krav til forkunnskap:
Dette trinnet krever at du har forkunnskap om coaching og nevrosemantikk.

Pensum:
Den femte revolusjonen av Lone Frank, samt egenprodusert manual og portal med tilgang til mye materiell.

TIlleggslitteratur:
Figuring out People av Michael Hall

Fysisk Boot Camp i Ski, 7.-9.12, 09.00-17.00 alle dagene.

Beregn noe tid til øving og kollokviearbeid mellom modulene.