Trening av balansen - nettkursKursarrangør: Nettbasertekurs.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: 12 måneder
Pris: 295

Vi tilbyr nettkurs i trening av balansen med instruktør Trude Dybendahl. Trening av Balanse-evnen er nyttig for utøvere i alle idrettsgrener, for foreldre-trenere som vil ha noen øvelser til felles-treninger, for generelt velvære og til eldre som trenger å opprettholde balanse-evnen!

Innhold:
• Introduksjon til optimal balansering av kroppen og utgangsposisjonen
• Sanselighet og balansetrening, veiledning inn i øvelser

Kurset er utviklet sammen med Håvard Engell som har vært ansvarlig for balanse- og koordinasjonstrening ved Olympiatoppen i 15 år. Han var sterkt delaktig i en haug av mesterskapsmedaljer, fra håndballjentene til Lasse Kjus, Kjetil André Aamodt og golfspiller Suzann Pettersen (Tutta), for å nevne noen få. Håvard har også utviklet Gaitline-skoen, som har en fantastisk positiv påvirkning på kroppen!

Her får du 30 minutter video med bevisstgjøring på hvordan kroppen finner god balanse, og øvelser du kan gjøre på stuegulvet for å trene opp balanse-evnen. Du har selvfølgelig 30 dagers full returrett.

Målgruppe for kurset:
Nyttig for all idrett, foreldre-trenere som vil ha noen øvelser til felles-treninger og ikke minst eldre som trenger å opprettholde balanse!