Teoriprøven for snøscooter (klasse S) - nettkursKursarrangør: Teoritentamen.no
Sted: Nettkurs / Nettstudie
Hele landet
Type:Nettkurs og nettstudie
Undervisningstid: Start når du selv vil
Varighet: Tilgang fra 24 timer - 7 eller 30 dager
Pris: fra 69

Vi tilbyr teoriprøven for snøscooter som nettkurs. På teoritentamen.no kan du øve deg på vår samling av teoriprøver for snøscooter - klasse S. Våre teoriprøver er laget på samme måte som den offisielle teoriprøven.

Alle oppgavene er skrevet av lærebokforfatterne bak ATLs bøker og oppgavehefter - "Veien til førerkortet." Oppgavene er skrevet eksklusivt for oss og følger læreplanen for klasse S og kravene til denne. Våre teoriprøver inkluderer selvsagt også fasit på alle oppgaver, samt mulighet til å følge egen utvikling via vår statistikkmodul.


Den offisielle teoriprøven:
For å ta førerkort for snøscooter behøves ingen praktisk prøve, man trenger kun å ta teoriprøven. Teoriprøven for snøscooter tar du på en trafikkstasjon. De fleste trafikkstasjoner har "drop-in timer" så du ikke trenger å bestille time.

For å ta førerkort for snøscooter klasse 1 må du være 16 år. Teoriprøven kan du ta tidligst 6 måneder før fylte 16 år. For å ta førerkort for snøscooter ("ubegrenset") må du være 18 år. Teoriprøven kan du ta tidligst 6 måneder før fylte 18 år.

Uansett må du ha fått godkjent din søknad om førerkort før du kan ta teoriprøven. Når du møter fram til prøve må du ha med deg gyldig legitimasjon. I forbindelse med teoriprøven må du også ta en synstest.

På teoriprøven for snøscooter får du 30 spørsmål og du må svare riktig på minst 25 av dem for å bestå (det vil si: maks 5 feil). Det koster pr time 560 kroner å avlegge en teoriprøve. Dersom man ikke består og må ta teoriprøven på ny koster det nye 560 kroner. I tillegg må du vente i 2 uker før du kan ta en ny teoriprøve.


Om vår tjeneste:

Vi vet at omtrent 40% av de som tar teoriprøver for scooter hos Vegvesenet ender med et ikke bestått resultat. Basert på markedsundersøkelser som vi har gjort blant våre kunder kan vi dokumentere at sannsynligheten for å bestå en teoriprøve øker radikalt for dem som øver seg godt og grundig hos oss.

For å gjøre øving til teoriprøver mest mulig effektivt tilbyr vi support 7 dager i uken - fra kl 09:00 - 21:00. For å øke vår tilgjengelighet får alle som kjøper tilgang til teoritentamen også tilgang til våre teoriprøve-applikasjoner for smarttelefoner og nettbrett (iOS og Android).

Målgruppe for kurset

Teorikurs for deg som ønsker å ta førerkort på snøscooter - klasse S