Løyvekurs og taxilappen

Løyvekurs for Taxi er nødvendig for å drive egen drosjevirksomhet. Det stilles krav til faglig kompetanse samt økonomi og vandel. Her finner du all slags kursing du trenger for å beherske alle sider av det å drive Taxinæring i Norge. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til letingen.

Løyve for person- og godstransport teorikurs - nettbasert

Vi tilbyr løyve for person- og godstransport teorikurs som nettbasert studie. Kurset dekker pensum til løyveeksamen hos Statens vegvesen. Når du har fullført kurset, vil du få tilgang til prøveeksamen der du kan teste deg i pensum før du avlegger den endelige eksamen hos Statens vegvesen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 måneder på å ... 11.500 kr

Drosjesjåførkurs

Drosjesjåføreksamenen består av teoriprøve og oppkjøring. Du må bestå drosjesjåføreksamen hvis du ikke har gyldig yrkessjåførkompetanse for persontransport eller ikke fikk kjøreseddel før 1. november 2020.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 2 dager 6000 kr

Løyvekurs

A. Hønsen Sjåførskole AS tilbyr løyvekurs. vi arrangerer teorikurs for å bestå begge prøvene på trafikkstasjon. Det er 2 eksamener man må bestå og vi gjennomfører teorikurs over 3 dager.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 3 dager 7500 kr

Løyvekurs

Vi tilbyr løyvekurs. Målsettingen med kurset er å gi nødvendig innføring i lover, forskrifter og bestemmelser som regulerer kollektiv og godstransport, nasjonalt og internasjonalt. Løyvekurset er tilpasset yrkestransportlovens krav til løyveutdanning, og er obligatorisk for alle som skal søke løyve.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 3 dager
Haugesund Haugesund 1 helg
Oslo Oslo 1 helg
Sandnes Sandnes 3 dager
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg
Stjørdal Stjørdal 1 helg

Løyvekurs repetisjon

Vi tilbyr løyvekurs repetisjon. Formålet med kurset er å gi en repetisjon og oversikt over nyheter i lover, forskrifter og bestemmelser som regulerer kollektiv og godstransport, nasjonalt og internasjonalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund
Oslo Oslo
Sandnes Sandnes
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm
Stjørdal Stjørdal

Drosjeløyve teori kurs

Vi tilbyr skreddersydd læreplan for deg som vil drive med taxi. Du må bestå en teoretisk løyveeksamen for drosje, før du kan søke om drosjeløyve. Nye regler for løyeveksamen fra 01. juni 2023

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager 6000 kr

Løyveeksamen?- her finner du din perfekte veiledning.

Vi tilbyr perfekte veiledning til å bestå løyveeksamen. Bestå taxi løyveeksamen for taxi sjåfører med vårt spesialtilpassede kurs. Ta kontakt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Bergen Bergen 2 dager Ta kontakt kr

Drosjesjåfør lappen. Teorikurs

Skal du starte med din egen drosje, må du søke om løyve og bestå en løyve eksamen. Vi tilbyr et 2 dagers løyvekurs for å dekke det fagstoffet som en fremtidig drosjeeier skal kunne for å få løyve..

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 12.12.2023 (+2) 2 dager12.12.2023 (+2) 6500 kr

Drosjesjåfør teorikurs, kjøreseddel

Kurset for alle som har tenk å begynne som taxi sjåfør og de som fikk kjøreseddel etter 01.11.2020 og må fornye den

Sted Neste kurs Varighet Pris
Oslo Oslo 19.01.2024 1 dag19.01.2024 3500 kr

Drosjeløyve - teorikurs med quiz - eksamensspørsmål - Nettkurs

Velkommen til vårt drosjeløyve nettkurs! Bli klar for veien med vår omfattende opplæring, tilgjengelig online. Kurset gir innsikt i regelverk, kundehåndtering, navigasjonstips og sikkerhet. Ta steget mot en profesjonell drosjekarriere fra komforten av ditt eget hjem

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3999 kr

Taxi/Drosjeløyve - Nettkurspakke - Start når det passer deg!

Velkommen til vårt omfattende nettkurs designet spesifikt for de som ønsker å forberede seg til drosje- og taxiløyve eksamen! Kurset tar for seg alle de nødvendige kunnskapene og ferdighetene du trenger for å bestå eksamen med glans og sette i gang din karriere som drosjesjåfør.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 3999 kr

Løyvekurs-økonomi og ledelse

Flekkefjord Opplæringssenter ble etablert i 1993. Sertifisert ihht. ATLs bransjestandard og NS-ISO 10011-1. Sikkerhetsopplæring sertifisert ihht. Best. Nr. 555 "Bruk av arbeidsutstyr".

Sted Neste kurs Varighet Pris
Flekkefjord Flekkefjord 9.200 kr

 |  1 2   |  Neste side >>