Løyvekurs og taxilappen

Løyvekurs for Taxi er nødvendig for å drive egen drosjevirksomhet. Det stilles krav til faglig kompetanse samt økonomi og vandel. Her finner du all slags kursing du trenger for å beherske alle sider av det å drive Taxinæring i Norge. Ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp til letingen.

Løyvekurs person- og godsløyve

Vi tilbyr 2-dagers person- og godsløyvekurs som er forberedelse til løyveeksamen. Det undervises i transport og logistikk, bransjeteknikk, ledelse og økonomi. Person- og godsløyve er nødvendig dersom du skal utføre transport mot vederlag.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Kongsvinger Kongsvinger 2 dager 6.500 kr

Bransjeteknikk - Løyve for person- og godstransport

Kurset Bransjeteknikk dekker pensum i ett av de tre fag du vil bli testet i hos Statens vegvesen før du kan søke om løyve for person- og godstransport. Kurset er ett av de to fag som inngår i læreplanen for VG2 Transport og logistikk.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 6 mnd på å gjen... 3.200 kr

Løyvekompetansekurs for person- og godstransport

Kurset dekker pensum til løyveeksamen hos Statens vegvesen. Når du har fullført kurset, vil du få tilgang til prøveeksamen der du kan teste deg i pensum før du avlegger den endelige eksamen hos Statens vegvesen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie Du kan bruke inntil 12 måneder på å... 11.500 kr

Transport og logistikk - Løyve for person- og godstransport

Kurset Transport og Logistikk dekker pensum i ett av de tre fag du vil bli testet i hos Statens vegvesen før du kan søke om løyve for person- og godstransport.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie 6 måneder 4.100 kr

Løyvekurs

Intensiv person- og godsløyvekurs som er forberedelse til løyveeksamen. Formålet med kurset er å gi en god indføring i lover, forskrifter og bestemmelser som regulerer godtog persontransport. Det undervises i transport og logistikk, bransjeteknikk, ledelse og økonomi

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad

YSK Godstransport

I løpet av 35 timer gjennomgår vi teorien og kjører praksis til YSK Godstransport (Førerkort C1/C1E/C/CE). Når kurset er avsluttet kan ditt førerkort fornyes på statens vegvesen. Prisen på 6450 er inklusive bruk av bil på modul 5. Enkelt for deg - enkelt for din arbeidsgiver ??

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 31.05.2021 (+5) 31.05.2021 (+5) 6.450 kr

YSK Kombikurs Gods og Persjontransport

I løpet av 35 timer gjennomgår vi teorien og kjører praksis til YSK Kombikurs (gods og person Både C og D førerkort). Når kurset er avsluttet kan ditt førerkort fornyes på statens vegvesen. Prisen på 6450 er inklusive bruk av bil på modul 5. Enkelt for deg - enkelt for din arbeidsgiver ??

Sted Neste kurs Varighet Pris
Fredrikstad Fredrikstad 07.06.2021 (+7) 35 timer07.06.2021 (+7) 6.450 kr

Løyvekurs

Vi tilbyr løyvekurs. Kurset er tilpasset Yrkestransportlovens krav til løyveutdanningen. Etter endt kurs avlegges eksamen hos Statens vegvesen.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 20 timer 8.000 kr

Løyvekurs

Vi tilbyr løyvekurs. Formålet med kurset er å gi nødvendig innføring i lover, forskrifter og bestemmelser som regulerer kollektiv og godstransport, nasjonalt og internasjonalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund 1 helg
Oslo Oslo 1 helg
Sandnes Sandnes 1 helg
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 1 helg
Stjørdal Stjørdal 1 helg

Løyvekurs repetisjon

Vi tilbyr løyvekurs repetisjon. Formålet med kurset er å gi en repetisjon og oversikt over nyheter i lover, forskrifter og bestemmelser som regulerer kollektiv og godstransport, nasjonalt og internasjonalt.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Haugesund Haugesund
Oslo Oslo
Sandnes Sandnes
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm
Stjørdal Stjørdal

Løyvekurs

A. Hønsen Sjåførskole AS tilbyr løyvekurs. Kursene gjennomføres som weekendkurs over 2 helger, med 14 dagers mellomrom.

Sted Neste kurs Varighet Pris
Skedsmo / Lillestrøm Skedsmo / Lillestrøm 2 helger