Drosjeløyve nettkurs

Velkommen til Drosjeloyve.com, et unikt nettkurs dedikert til å gi kvalitetsopplæring for de som ønsker å skaffe seg løyve eller opprettholde sitt løyve. Derfor vil vi gjerne informere deg om en viktig endring i regelverket for drosjeløyve. Fra 1. juni 2023 trer nye regler i kraft for løyveeksamen. Dersom du ble tildelt drosjeløyve i perioden mellom 1. november 2020 og 1. juni 2023, er det viktig for deg å være klar over at du må bestå en ny løyveeksamen innen 1. juni 2024. Grunnen til lanseringen av vår nettkurs for drosjeløyven eksamen er nettopp for å hjelpe deg med forberedelsene til denne nye eksamenen. Kurset er oppdatert og tilpasset de nye kravene, slik at du får den nødvendige kunnskapen og forståelsen for å lykkes. Vårt team er lidenskapelig om å bringe den beste opplæringen til deg hvor enn du er. Med interaktive læringsverktøy og en kundesentret tilnærming, er målet vårt å sikre at du er godt forberedt for eksamen og de utfordringene som venter i drosjeyrket.


Drosjeløyve - teorikurs med quiz - eksamensspørsmål - Nettkurs

Velkommen til vårt drosjeløyve nettkurs! Bli klar for veien med vår omfattende opplæring, tilgjengelig online. Kurset gir innsikt i regelverk, kundehåndtering, navigasjonstips og sikkerhet. Ta steget mot en profesjonell drosjekarriere fra komforten av ditt eget hjem

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 2499 kr  

Taxi/Drosjeløyve - Nettkurspakke - Start når det passer deg!

Velkommen til vårt omfattende nettkurs designet spesifikt for de som ønsker å forberede seg til drosje- og taxiløyve eksamen! Kurset tar for seg alle de nødvendige kunnskapene og ferdighetene du trenger for å bestå eksamen med glans og sette i gang din karriere som drosjesjåfør.

Sted Dato Varighet Pris
Nettkurs / nettstudie Nettkurs / nettstudie fra 2499 kr