SmåviltjaktSted: Austre Moland
          Aust-Agder, Arendal
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Pris: Ta kontakt for informasjo

Arendal jeger og fiskeforening har eget jakttereng i Austre Moland, i den forbindelse ønsker vi at alle våre tillitsvalgte, utvalgsledere samt de som deltar med diverse dugnad for foreningen skal få mulighet for å delta på jakt om det ønskes.

Man må være medlem i Arendal JFF. Om du ønsker å være med på jakt må du ta kontakt med utvalgsleder i det utvalget du har bidratt. Egen liste med utvalg og tid de er tildelt jakt følger vedlagt. Vi bruker også terrenget til opplærings og introjakter. Disse blir annonsert her på hjemmesiden og på Facebook.

Under rådyrjakt november og desember bør det være minimum 6 personer med derfor er to utvalg satt sammen i jakta slik at det blir nok mannsakap til denne jakten, vi ønsker fortrinnsvis at de som har bidratt med bl. annet dugnad eller annet arbeid for foreningen skal innviteres og ha fortrinnsrett til denne jakta. Dette sammen med utvalgslederene.

For å få fordelt jakta på flest mulige er det beregnet et dyr pr. jakt, inn til totalt fem dyr er felt. Alle felte dyr må meldes inn til undertegnede.

Vi har satt opp lørdag eller søndag. Utvalget velger selv hvilken dag som jaktes (det som passer best) men bare en dag pr. uke.

Utvalgsledere er jaktledere og må påse at jegere har relevant gyldig dokumentasjon for jakt.

For behov for ettersøkshund ta kontakt med Bård Myren på tlf. 41363206.??

For andre henvendelser ta kontakt med leder for jaktutvalget, Øyvind Johansen, på tlf. 91673439??.

Vis flere tilsvarende kurs: