Skulpturkurs med Poverpol hjemme hos deg! - HelgKursarrangør: Galleri Karen
Sted: Ta kontakt for avtale
          Akershus
Type:Bedriftsinternt / Større grupper
Undervisningstid: Lørdag - søndag kl 10:00 -16:00
Varighet: 1 helg
Pris: Avtales

Vi tilbyr skulpturkurs med Poverpol dere du bor. Er dere en liten gruppe – Minimum 5 - 8 deltagere, har du mulighet til å få kurs satt opp hjemme hos deg! (I et passende lokale) Kurset må ligge innenfor en grense av 200 km fra Høydalsmo.

Innhold:
Paverpol er en unik tekstilherding og gir uendelige muligheter til å gi form til din kreativitet. Paverpol lar deg lage statuer, både for innendørs og utendørs, samt abstrakte gjenstander, veggdekorasjoner, personer, dyr, smykker og masker. Paverpol kan brukes på stoff, papirer, silke, metall, air-dry leire og mye, mye mer. Draper, eller vikle, materialet rundt en wire-figur, eller annen form, og la den tørke. Paverpol tørker raskt, men sakte nok til å tillate mye arbeid.

Kursholder:
Karen Roed fra Danmark har nå bodd i Norge i 10 år. Hun har drevet med undervisning i 19 år, ved siden av sin egen kunstneriske utvikling. Hun får mange positive tilbakemeldinger og gode evalueringer fra sine elever. Det å undervise krever energi, tålmodighet og evnen til å se elevene sine kreative sider. Undervisningen gir henne mye glede og energi som påvirker hennes eget arbeid. Små hold på alle kurs holdene, på den måte får vi en tættere og mere intens kontakt med hinanden.

Målgruppe for kurset:
Alle som ønsker å arrangere skulpturkurs med Poverpol. Dette kurset er for både øvede og nybegynnere, alle kan få noe ut av å bruke dette materialet.

Kursmateriell:
Skal du ha grunnpakke, så er prisen dette: Skulptur koster kr. 670,- pr. pers.
Medbringe gjerne gamle laken eller annet bomullstøy. Ha klær som tåler maling og Paverpol flekker, eller finn noe gammelt du ikke bruker lenger, som det ikke gjør noe blir flekkete!

Tillegg:
Kjøregodtgjørelse à kr 4,- pr. km som deles på antall deltager