Intensivkurs i grunnteknikker i keramikkKursarrangør: Liv i leire
Sted: Hele landet
Hele landet
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Lørdag og søndag kl 11:00 - 18:00
Varighet: 2 dager
Pris: 2.900

Vi tilbyr intensivkurs i grunnteknikker i keramikk. For den nye eller for deg som ikke har prøvd på lenge. Vi fokuserer på teknikk og går igjennom alt du behøver for å kunne jobbe selvstendig.

Innhold:
Vi øver oss på små gjenstander, du får innblikk i hele prosessen fra leireklump til ferdig produkt. Til slutt bygger vi en stor krukke. Maks 8 deltagere. Intimt, lærerikt og moro. Etterpå kan du leie deg plass i verkstedet og jobbe videre på egen hånd.

Hvis du ikke vet det allerede, er er det å holde på med keramikk en av de beste tingene du kan gjøre mot deg selv. Det er stimulerende å få skape noe og være del av et sosialt fellesskap hos liv i leire. Men, det er også mange andre gode effekter som styrking av personligheten din i det ubegrensede materialet leire er, du får bruke helt andre sider av deg selv og ikke minst: det påvirker også neuronene dine slik at du produserer mer av «lykkehormonet» serotonin. Visste du at å holde på med leire omtales som den nye mindfullness trenden? Å jobbe med noe kreativt gir stor overføringsverdi til resten av livet. Vi blir bla. flinkere til å løse problemer. Å jobbe med leire er en fin måte å komme inn i «nå»et.

Kursmateriell:
Ta gjerne med forkle

Målgruppe:
Åpne for alle, du behøver ikke ha forkunnskaper. Den som har forkunnskaper vil allikevel få masse læring og moro. Ta gjerne med en venn!