Skulpturkurs



Kursarrangør: Oslo Kunstakademi
Sted: I kunstner Frode Lillesunds verksted
          Akershus, Nesodden
Kursadresse: Flateby skogsvei 44, 1450 Nesoddtangen (kart)
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon

Vi tilbyr skulpturkurs hvor du lærer hvordan å bygge skulpturer ut ifra relativt enkle teknikker. Vi arbeider ut fra keramisk metode, slik at du slipper slitsomme og sølete støpe-prosesser. Skulpturene hules ut. De kan oppbevares uten å brennes, men de fleste velger å brenne dem.

Innhold:
Da er de bestandige for både inne og utendørs bruk. Mange opplever at det er vanskelig å komme i gang med å lage skulpturer. At det er teknisk komplisert, vanskelig å få tak i materialer og riktig verktøy. Hvis du er nybegynner er målet med kurset at du skal få god forståelse for hvordan du selv kan bygge opp skulpturer hjemme, eller for å gå videre til mer avanserte nivåer innen skulptur. Hvis du kan litt på forhånd, ønsker vi å bringe deg videre, slik at du kan nå lengre fag-teknisk som klassisk figurativ skulptør.

Vi arbeider med portrett i 1:1 størrelse. Du kan velge mellom å lage portrett av en samarbeidspartner på kurset, selvportrett, skulpturbyste eller portrett etter foto. Å arbeide fra foto er litt vanskeligere, og krever godt fotomateriale, men det er absolutt mulig. Informasjon om fotogrunnlag får du i forkant av kurset.

Smittevern:
Begrenset antall deltakere for å overholde gjeldende smittevernsregler

Kursholder: Frode Lillesund

Målgruppe for kurset:
Kurset er fra nybegynnere til erfarne. Du følges opp med individuell korrektur gjennom hele prosessen.

Kursmateriell:
Kursavgiften inkluderer leire og arbeidsutstyr

Uttalelse fra fornøyd kursdeltaker:
Lær av de beste hvis du først skal lære deg tegning / maling / skulptur, lær av Frode Lillesund, en svært dyktig lærer, fagmann og kunstner! Frode Lillesund er en fantastisk kunstner og underviser og uavhengig av uttrykk og nivå vil skolen, faget og Frode ha noe å tilby! Vil du lære å tegne, så er dette en av de beste lærerne jeg noensinne har vært borti!