STS - Engelsk språkreise til London - Campus (2 uker)Kursarrangør: STS Education
Sted: London - Southbank Campus
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 2 uker
Pris: 30.000
Neste kurs: 25.06.2023 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr engelsk språkreise til London for ungdommer. Få en internasjonal opplevelse sammen med elever fra hele verden ved å legge språkreisen til den fantastiske byen London. Våre språkreiser til London inneholder STS’ klassiske engelskkurs.

Innhold:
Disse timene har en perfekt kombinasjon av øvelser og prøver som forbedrer både lese- og skriveferdighetene, uttalen og ordforrådet. En variasjon av individuelle oppgaver og gruppeøvelser sørger for at du utvikler deg på flere områder. Du vil merke fremgang allerede etter noen dager av kurset, særlig i språkflyt og uttale, men også når det gjelder selvtillit i samtalene.

Alle lærerne her er CELTA-sertifiserte og har lang erfaring og profesjonell bakgrunn. Alt av studiemateriell er inkludert, og etter avsluttet kurs får du et STS-diplom. Våre språkkurs i Storbritannia arrangeres av vår partner EC English. EC English har over 50 års erfaring og er akkreditert av British Council.

Inkluderte aktiviteter:
Det er mye å se og gjøre i London, så vi fyller selvsagt dagene med mer enn bare engelsktimer! Etter skoledagen gjør vi oss kjent med denne heftige byen og finner på morsomme aktiviteter. Alle utflukter og aktiviteter ledes av erfarne og engasjerte ledere. På hverdagene holdes aktivitetene mellom skoletimene, mens i helgene har vi både halvdags- og heldagsutflukter. Alle aktivitetene er utformet slik at du vil lære mer engelsk ved å være sammen med dine nye venner og delta på slikt som idrettsaktiviteter, utflukter og sportsarrangementer.

Vær klar over at ikke hver aktivitet arrangeres hver uke, så hva du rekker å oppleve, kommer an på når du kommer, og hvor mange uker du velger å være her. Den første kvelden etter ankomst i London har vi en velkomstaktivitet der du møter de andre elevene og personalet og får alt du trenger av informasjon for at språkreisen skal bli så fin som mulig.

Innkvartering på Campus:
På Southbank campus finnes det både enkeltrom med eget bad og enkeltrom med delt bad. Alle deler felles oppholdsrom og kjøkken med 6 - 8 rom. Merk at vi ikke kan garantere hva slags type rom du får. Det finnes muligheter for klesvask, og rommet rengjøres en gang i uken. Wifi er tilgjengelig på hele campusområdet. På campus bor du sammen med andre elever fra hele verden, og det er alltid ledere tilgjengelig.

Måltider:
Frokost, lunsj og middag er inkludert og serveres hver dag i matsalen på campus. Maten holder høy kvalitet, og det er mange retter å velge mellom, også vegetarretter. Når vi drar på utflukter, tar vi med oss matpakke. Det finnes dessuten flere alternativer for elever som har spesielle kostholdsbehov.

Hva som er inkludert:
• Overnatting
• Helpensjon
• 15 timer språkundervisning per uke
• Kursmateriell
• Lokale ledere og lærere
• STS-diplom
• Døgnåpen brukerstøtte
• Aktiviteter og utflukter på stedet
• Reise til og fra flyplass / togstasjon

Målgruppe for kurset:
Passer for ungdommer i aldersgruppen 15 - 18 år. Vi underviser på alle nivåer, fra nybegynner til avansert, og kursene holdes av kvalifiserte lærere med akademisk godkjenning. De jobber med ulike læreplaner som utvikler elevenes ferdigheter ut fra deres individuelle nivå.

Nivå:
• Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)

Oppstartsprøve:
• Brukes for å fastsette elevens språknivå

Eksamen / sertifisering:
Diplom: “End of course Academic Report” med vurdering i følge CEFR og “Certificate of Attendance”