STS - Engelsk språkreise til Brighton - Campus (4 uker)Kursarrangør: STS Education
Sted: Brighton - Campus University of Sussex
          Utlandet, England
Type:Åpent kurs / gruppeundervisning
Studie / yrkesutdanning
Undervisningstid: Ta kontakt for informasjon
Varighet: 4 uker
Pris: 44.000
Neste kurs: 27.06.2023 | Vis alle kursdatoer

Vi tilbyr engelsk språkreise til Brighton for ungdommer. En kreativ, fargerik og unik by. Hver sommer tar Brighton imot et stort antall turister og språkreiseelever som vil oppleve byens ungdommelige stemning og innbydende atmosfære.

Innhold:
Med den fantastiske stranden og alle festlighetene rundt om i byen er Brighton den perfekte destinasjonen for våre populære språkreiser. Her vil du få en uforglemmelig sommer. På våre språkreiser kombineres timer i klasserommet med morsomme aktiviteter på fritiden. Du går på skolen tre timer om dagen, fra mandag til fredag, og har deretter et fullpakket program med aktiviteter og utflukter på fritiden. I klasserommet er fokuset på praktiske øvelser i form av gruppeprosjekter og rollespill, og ettersom klassene består av elever fra ulike land, vil du få nye venner fra hele verden samtidig som at du forbedrer engelsken.

Inkluderte aktiviteter:
På våre språkreiser i Brighton er ikke bare engelsktimer inkludert, men også mange morsomme aktiviteter for deg og dine nye venner. Alle aktivitetene og utfluktene arrangeres av engasjerte og erfarne ledere. Ikke hver aktivitet arrangeres hver uke, så hva du rekker å oppleve, kommer an på hvor mange uker du velger å være der. På hverdagene holdes aktivitetene etter skoletimene, mens i helgene har vi både halvdags- og heldagsutflukter.

Alle aktivitetene er utformet slik at du vil lære mer engelsk ved å være sammen med dine nye venner og delta i ulike former for morsomme konkurranser, utflukter og sportsarrangementer. Den første kvelden etter ankomst i Brighton har vi en velkomstaktivitet der du møter de andre elevene og personalet og får alt du trenger av informasjon for at språkreisen skal bli så fin som mulig.

Innkvartering på Campus:
Opplev hvordan det er å gå på skole i Storbritannia ved å bo på campus. Campusen er alltid på eller i tilknytning til skolen, og du bor på et enkeltrom i en delt leilighet. Hver leilighet har seks til åtte soverom, felles bad, kjøkken og stue. Rommene blir vasket hver uke, men husk å ta med eget håndkle hvis du velger å bo på campus. På campus bor du sammen med andre elever fra hele verden, og det er alltid ledere tilgjengelig. På campus er det selvsagt også tilgang til Wifi.

Overnatting på University of Sussex, Falmer Campus er inklusiv helpensjon. Du spiser alle måltider i en felles spisesal, bortsett fra lunsj på lørdager og søndager da du får med matpakke. Til frokost kan du alltid velge mellom varme alternativer eller kontinental frokost. Til lunsj og middag kan du alltid velge mellom kjøttbasert eller vegetariansk hovedrett som serveres med grønnsaker og frukt. Dessert får du også.

Hva som er inkludert:
• Overnatting
• Helpensjon
• 15 timer språkundervisning pr uke
• Kursmateriell
• Lokale ledere og lærere
• STS-diplom
• Døgnåpen brukerstøtte
• Aktiviteter og utflukter på stedet
• Reise til og fra flyplass / togstasjon

Målgruppe for kurset:
Passer for ungdommer i aldersgruppen 15 - 18 år

Nivå:
• Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)

Oppstartsprøve:
• Brukes for å fastsette elevens språknivå

Kursmateriell:
Eksklusivt utdanningsmateriale inkludert

Eksamen / sertifisering:
Diplom: “End of course Academic Report” med vurdering i følge CEFR og “Certificate of Attendance”